23948sdkhjf

Køreglæden bobler – seks sjove biler til under 170.000

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Det er snart forår og tid for entusiastbiler – den slags hvor du er ligeglad med brændstofforbrug og bagsædeplads. Her handler det om hestekræfter og sjove køreegenskaber, og vi har fundet seks meget forskellige bud til dig.

15. marts markerer traditionelt startskuddet for årets køresæson. En tradition der kommer sig af, at flere veteranforsikringer først dækker herfra, og i den anledningen har vi ledt Biltorvet igennem med et fiktivt budget på 170.000 kroner. Målet er at finde fede, sjove og køreglade biler. Så i dag er elbilerne ikke inviteret.

Alfa Romeo Giulietta QV – 159.900 kroner
Som sædvanlig går alfabetisk til værks, og starter med Alfa Romeos oversete, men virkelig velfungerende Giulietta. Den har nogle sprøde italienske køreegenskaber, og er på størrelse med en Volkswagen Golf. Typisk får du dog en nyere bil med lavere kilometertal til samme pris, og så er den 1,75-liters turbomotor en lille kraftkarl. Den yder 235 hestekræfter, og sender italieneren fra 0 til 100 km/t marginalt hurtigere end Golf GTI, nemlig på 6,8 sekunder.

Bilnørderne ødelægger rallylegende – skulle have kørt Ford Escort RS Cosworth

Bilen her er fra 2011, har kørt kun 117.000 kilometer, og har tidligere fået undervognsbehandling, og har netop fået skiftet tandrem. Og så kan den blive din for 159.900 kroner.

Læs hele artiklen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094