23948sdkhjf

Ny sælger hos Stenhøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stenhøj

Den 6. marts 2023 byder vi velkommen til Nicolai Lykke Jensen, der er tiltrådt stillingen som sælger/Product Manager hos STENHØJ.

Nicolai, der er uddannet personvognsmekaniker, vil fremover køre Jylland tyndt som sælger og ligeledes være den produktansvarlige for Stenhøjs store sortiment af dækmaskiner.

Udover at være uddannet mekaniker hos Kia i Randers, har Nicolai udbredt sin viden til eleverne på de 7 hovedforløb i mekanikeruddannelsen på Tradium i Randers, samt givet efteruddannelse til personale fra T-Hansen, Dansk Bilglas og Trafikstyrelsen for blot at nævne nogle af dem. Salgserfaring har Nicolai også, idet han har haft til opgave at sælge både kraner og løftegrej til industrien hos Fyns Kran Udstyr A/S. Nu ser Nicolai frem til at komme i marken for Stenhøj og sælge ud af de spændende produkter i kataloget.

 Nicolai starter sin første uge, sammen med det øvrige salgsteam, med et besøg i Italien for at blive opdateret på alt indenfor dækskiftere, hjuludmålere og afbalancering. Du er velkommen til at kontakte Nicolai fra den 13. marts:

 Kontaktinformation
Nicolai Lykke Jensen
Mobil: 26 34 14 16
Mail: nje@stenhoj.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stenhøj

Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Danmark
Stenhøj

Send til en kollega

0.125