23948sdkhjf

Würth Danmark klar med ny butik i Brøndby

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Nu får håndværkerne i Brøndby og omegn nem og hurtig adgang til Würths kvalitetsprodukter, når Würth åbner den 43. butik på landsplan.

Når kunderne hos Würth mangler det vigtigste produkt for at kunne komme videre med deres arbejde, er det ambitionen, at der ikke må være mere end 20 minutters kørsel til den nærmeste Würth-butik. Og netop derfor er der god grund til, at professionelle håndværkere kan glæde sig til, at butik nummer 43 på landsplan åbner den 7. marts 2023 i Brøndby.

Hidtil har områdets håndværkere været henvist til Würth-butikkerne i Rødovre, Ishøj eller Sydhavnen, så Würth er glade for at kunne assistere håndværkerne med endnu en Würth-butik og dermed komme endnu tættere på kunderne i området.

Butikken får adresse på Søndre Ringvej, hvilket er en rigtig god placering i forhold til indfaldsvejene til København.

Standardsortiment – undtagen arbejdstøj

Sortimentet i butikken kommer til at bestå af et standardproduktsortiment inden for værktøj, befæstelse, kemi- og sikkerhedsprodukter, som håndværkerne har brug for i hverdagen.

Dog kommer butikken ikke til at føre arbejdstøj som andre Würth-butikker, men det vil være muligt at bestille arbejdstøj hjem til butikken, ligesom det er muligt med andre produkter, der ikke bliver lagerført i butikken. 

Faglig sparring og inspiration i hverdagen

Ved indretningen af butikken er der lagt vægt på, at håndværkerne ud over produkter også kan få faglig inspiration og vejledning. Derfor er butikken indrettet med mødelokale og udendørsarealer, der indbyder til kunde- og specialistarrangementer.

Det daglige ledelsesansvar varetages af den erfarne butiksleder Johnny Littrup Hansen, der også er ansvarlig for butikkerne i Køge, Roskilde og Slagelse.

Würth åbner officielt butik nummer 43 tirsdag den 7. marts 2023 på adressen Søndre Ringvej 35A, ST. TV. 2605 Brøndby.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.094