23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ISO 9001-certificeret – igen!

Vi er stolte over at kunne meddele, at vi endnu engang er blevet re-certificeret i ISO-9001:2015-standarden i vores tavleproduktion og automation/eltavle- og automationsløsninger.

 Det er faktisk ottende år i træk, at vi bliver ISO 9001-certificeret.

Kvalitet er en del af Elektro Gruppens DNA – det gælder naturligvis også i vores tavleproduktion og automation. Det betyder høje kvalitetsstandarder, både i arbejdsprocesser, løsninger og service til vores kunder.

Certifikatet er en indikator på, at vi har styr på vores workflow omkring tavleproduktion, styring, processer mv. – og vi arbejder altid på at forbedre og effektivisere vores arbejde.

Læs mere om vores Tavleproduktion og Automation

 

Om Elektro Gruppen

Vi har leveret løsninger til industrien i mere end 70 år – og kvaliteten går vi ikke på kompromis med. Vores tætte samarbejde med vores kunder, giver stærke samarbejder og resultater.

Når du samarbejder med Elektro Gruppen, behøver du kun at ringe til ét nummer for at få adgang til en bred vifte af ressourcer og kompetencer. Vi har samlet det hele under ét tag, og vores teams består af specialister og eksperter. Vores fokus er på at kombinere unik erfaring med den nyeste viden, så vi kan tilbyde det bedst mulige resultat til vores kunder.

 

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

NSR
Nanna Stendal Rasmussen
Kommunikations- og marketingansvarlig
+45 24206699 nsr@elektro.dk

Send til en kollega

0.047