23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3i1 Batteri Booster til køretøjer med 12V Batterier

Booster til 12V køretøjer, såsom motorcykel og lette køretøjer. Automon strømforsyning til små elektroniske enheder og nødlampe.

Boosterens Lithiumbatteri giver den enestående kraft-til-størrelse-forhold. Den starter køretøjer udstyret med et afladet 12V batteri (væske, gel, AGM, Start&stop) på få sekunder.

Med en vægt på 365g er denne booster lille og kompakt, den er derfor nem at finde plads til i køretøjets hanskerum.

Mobil energikilde

Med en lagerkapacitet på 2,5 Ah giver Power pack funktionen mulighed for at opfylde de daglige behøv for at holde forbindelsen. Med de 2 indbyggede USB-porte: 5V / 9V / 12V - 2A / 5V / 2A er den nem at bruge til genopladning af smartphones, tablets GPS mv. 

Optimal sikkerhed

Udstyret med SMART STARTKABEL er den beskyttet mod: omvendt polaritet, kortslutning, for store starttrømme og boostertemperaturstigninger. Der od over har boosteren og en anti-gnist funktion, der garanterer en global sikkerhed for den indbyggede elektronik, batteriet i køretøjet, boosteren og brugeren. 

Flere funktioner

Power boosteren er der udover udstyet med en 1 LED lampe med 3 lystilstande: normal, strobe og SOS. Med LED Skræmen giver boosteren et let overblik over %-ladningen af det interne batteri og de forskellige anvendte input- og outputporte.

Læs mere om boosteren eller se vores udvalg HER hvor du også finder kontaktdata til sælgeren i dit område.

LØWENER Industri ApS
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43533584
P nummer: 1028602568

Send til en kollega

0.078