23948sdkhjf

Scangrip præsenterer MULTILIGHT CONNECT

| Medlemsnyhed | Indrykket af SCANGRIP A/S

Fleksible håndholdte arbejdslamper med udskiftelige lampehoveder til enhver arbejdssituation.

SCANGRIP præsenterer et nyt håndholdt koncept indenfor CONNECT-arbejdslampeserien. De nye arbejdslamper hedder MULTILIGHT CONNECT og er designet til at skræddersy det perfekte arbejdslys til netop din aktuelle arbejdssituation. Lamperne består af et grundlæggende håndtag, svarende til dem der findes på el værktøj, og mulighed for at skifte mellem forskellige lampehoveder alt efter behov.

De tre forskellige lampehoveder er designet til forskellige arbejdsopgaver og giver henholdsvis 600 lumen, 750 lumen og 1500 lumen. MULTILIGHT CONNECT håndtaget kan justeres i en vinkel på 120, hvilket giver fuld kontrol over lyset. Derudover er håndtaget udstyret med et nyt, fleksibelt montagesystem, der tilbyder en kombination af et beslag, en krog og en magnet i en enhed for at sikre maksimal funktionalitet.  

Som en del af CONNECT-arbejdslampeserien er MULTILIGHT håndlamperne kompatible med alle 18 V/20 V batteripakker fra førende el-værktøjsmærker i verden, det er: AMPSHARE, BERNER, BOSCH, BOSCH GREEN, DEWALT EINHELL, FEIN, FESTOOL, FLEX, HAZET, HIKOKI, INGERSOLL, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, PANASONIC, RIGID, SNAP-ON og WÜRTH. 

Læs mere om MULITLIGHT CONNECT-arbejdslamperne her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SCANGRIP A/S

Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Danmark
SCANGRIP A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094