23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smart, funktionel og sikker bilindretning til din varebil

Er du træt af løse dele, der flyder rundt under kørsel? Så er SmartVans bilindretningsprodukter løsningen for dig. Vi har reolpakker, der passer til præcist dit behov, da vi har samlet løsninger tilpasset præcis din varevogn.

SmartVans reoler er en sikker og holdbar opbevaringsløsning, der udnytter pladsen i varerummet effektivt. Sortimentet indeholder reolpakker til begge sider i varebilen eller enkeltreoler til montering kun i den ene side af bilen. Hvis pladsen i varerummet er trang overvej da montering af en reol op mod varerumsadskillelsen.

Sikkerhedshensyn står højt hos SmartVan. Således er alle reoler crashtestede i overensstemmelse med ECE reg 17 til en belastning på 20g, hvilket sikrer, at reolen står sikkert og fast i tilfælde af et uheld. Reolerne er producerede i aluminium der trods den lave vægt giver et meget holdbart slutprodukt. For at give yderligere stabilitet er hjørnerne forstærket med pulvergalvaniserede, plastbeklædte stålbeslag. Som finish har vores reolpakker en sølv og sort pulverlakering, der giver et neutralt, professionelt look til varerummet.

Reolerne er opbyggede som moduler der let tilpasses den enkelte varebil for optimal pasform. Reolgavlene findes i 2 højder og hylderne i tre længder, så der er rig mulighed for tilpasning. Som standard leveres en reol med 2 lige hylder og 1 skrå til opbevaring af værktøjskasser. Denne konfiguration kan ændres uden meromkostninger. Med en reol fra SmartVan dækkes behovene til det daglige brug ved størstedelen af de danske håndværkere.

Er der yderligere ønsker eller behov kan vi anbefale at se på tilbehørssortimentet, der har en række produkter der letter hverdagen.

Med SmartVans bilindretnings produkter medfølger der altid manual, der sikrer dig nemt at kunne samle og montere dit produkt. Ligeledes er alle nødvendige monteringsbeslag og skruer inkluderet.

Se mere på SmartVan.dk

SmartVan A/S
Porsborgparken 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29848440
P nummer: 1012564917

Kontaktperson

SBN
Simon Brendstrup Nielsen
sn@smartvan.dk

Send til en kollega

0.048