23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beskyt varebilen mod Bilka-buler med sidebars

SmartVans sidebars yder beskyttelse mod skader på varevognens karosseri og giver varevognen et professionelt look. Sidebars er specielt velegnede til at beskytte mod skader på varebilen, der sker under parkering, pålæsning og aflæsning af køretøjet.

Sidebars fra SmartVan findes i forskellige designs tilpasset den enkelte varebil. Som standard leveres sidebars i en mat version, men det er også muligt at bestille en poleret version. Alt efter varebilsmodel afsluttes sidebaren med en plastkappe eller en afrunding. Fælles for alle designs er, at de giver varebilen et professionelt og stilrent look, der løfter udseendet på varebilen.

Vores sidebars er producerede i kraftige 60mm rustfri stålrør med en rørvæg på 2mm. Robustheden i kvaliteten forstærkes ved, at rørene bøjes i hver ende op imod hjulene, hvilket gør sidebar’en stærkere og mindre modtagelig for stød og påkørsler. De bøjede rør giver også sikkerhedsmæssigt god mening, da en helt lige sidebar lettere kan gribe fat i en løs genstand og rive den med sig. Af samme årsag sidder sidebars monteret helt tæt på karosseriet.

For at lette indstigning i varebilen er det muligt af få fabriksmonteret trinbræt ved et eller flere dørpartier. Med påmontering af et trinbræt halveres trinhøjden for at komme ind i varebilen. Trinbrættene er som sidebaren udført i rustfrit stål og har en anti-slip konstruktion, der sikrer et skridsikkert trin i alt slags vejr. Trinbræt bliver fastmonteret på fabrik og skal derfor bestilles sammen med sidebar. Dette er en meget holdbar løsning, der ikke som ved eftermonterede plasttrin kan rives af i brug. I tilfælde af påmonterede trinbræt sidder side bars monteret en smule længere væk fra karosseriet end en sidebar uden trin.

SmartVan’s sidebars monteres på kun 45 minutter og det gøres via eksisterende fixpunkter under varebilen. Det er således ikke nødvendigt at bore!

Overvej også om rear bars er en løsning. Rear bars sidder påmonterede bagpå varebilen og når i nogle tilfælde også hen til baghjulene for at beskytte den bagerste del af karosseriet.

Se mere på SmartVan.dk

SmartVan A/S
Porsborgparken 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29848440
P nummer: 1012564917

Kontaktperson

SBN
Simon Brendstrup Nielsen
sn@smartvan.dk

Send til en kollega

0.047