23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ISOtunes, Reolink og GPS Trackers på Byggeri '23!

Vi stiller stærkt op med super erfarne medarbejdere og vores absolut TOPbrands indenfor byggebranchen. Kom og se, mærk og hør om blandt andet vores fantastiske høreværn, vores effektive GPS trackers og vores smarte overvågning.

Vi glæder os til at møde både nye og nuværende kunder til 4 fede messe dage!

ISOtunes

ISOtunes er fremtidens høreværn, der er godkendte til professionelt brug. De er skabt til de professionelle og til at være komfortable at have på hele dagen. Alle høreværn er letvægtige, har bluetooth og rigtig god lyd, så du både kan høre musik og tage opkald, selvom du er blandt larmende maskiner. 

Reolink

Reolink leverer gennemtænkte løsninger indenfor sikkerhedskameraer, der livestreamer til din smartphone når som helst du ønsker det. I sortimentet findes der bl.a. helt trådløse enheder til både indendørs og udendørs brug. Yderligere har du mulighed for at kommunikere med omgivelserne dit kamera er i, gennem dets indbyggede mikrofon og højtaler. Perfekt udstyr både til privaten og til byggepladser, værksteder, lager og kontor.

GPS trackers

Hyppige opdateringer med høj præcision er kendetegnet for alle vores GPS trackers. Har du brug for GPS tracking af redskaber, biler eller maskiner kan vi være behjælpelige med at skræddersy en løsning til dig. Vi har både GSM og Sigfox GPS trackers, så de kan dække ethvert behov. 

CEPELO A/S
Fredrikstadvej 15
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35818332
P nummer: 1019268310

Kontaktperson

TSA
Trine Skjødt Axelgaard
Marketing/ PR - coordinator
tsa@cepelo.dk

Send til en kollega

0.058