23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kurerkørsel - Lastsikring i varerummet

Traditionelt har varebiler været brugt af håndværkere med behov for reoler. Men varebiler bruges i stigende grad til godstransport med anderledes behov og krav i forhold til sikker last og surring af gods. Her har SmartVan en række løsninger

Kurerkørsel er en branche i vækst og udvikling.  Tidligere har transporten ofte foregået i lastbiler men varebiler anvendes stadig oftere til enten hele kørslen eller de sidste kilometer til leveringsstedet.

 Med lastsikring fra SmartVan får du bl.a. en kvalitet, der er testet i brug, og produkter der lever op til de europæiske krav til godstransport. Produkterne er tysk produceret kvalitet, der lever op til alle EU-krav til godkendelser og test. Derudover kan SmartVans lastsikringsløsninger dimensioneres til både den mindre varevogn og den store lastbil.

Ved korrekt lastsikring følger fordele i form af øget sikkerhed for både gods og person. Godset står fast placeret og der vil forekomme færre skader. Derudover er SmartVans produkter både brugervenlige og ergonomiske, så chaufføren nemt og hurtigt både kan sikre godset og losse godset hos modtager. Med let justering af spændestroppe og lastbarrer til sikring af lasten, spares arbejdstid og risikoen for transportskader på materiel mindskes.
Produkterne er lette at montere i varebilen, så man er hurtigt er på vejene igen.

Traditionelt har varebiler været brugt af håndværkere, der i deres brug af varebilen har haft behov for reoler til fastholdelse af deres værktøj og materialer. Men varebiler bruges i stigende grad til godstransport og i den forbindelse er det vigtigt, at også denne type last sikres og surres korrekt.

Transportskader sker typisk ved forkert eller skødesløs håndtering, forkerte eller defekte redskaber samt forkert læsning og sikring. Korrekt sikring af gods indebærer at det ikke kan glide, vælte, flytte sig eller vælte ud af bilen under transport. Gods skal altså være sikret fortil, bagtil og til siderne. Her har SmartVan en række løsninger som kan hjælpe.

Se mere på SmartVan.dk

SmartVan A/S
Porsborgparken 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29848440
P nummer: 1012564917

Kontaktperson

SBN
Simon Brendstrup Nielsen
sn@smartvan.dk

Send til en kollega

0.062