23948sdkhjf

Org. reservedele og skadedele til Mercedes-Benz - nye/brugte

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gørløse Autoimport ApS

Gennem 35 års specialisering i og erfaring med Mercedes-Benz, er Gørløse Autoimport i dag en af Skandinaviens største leverandører af originale Mercedes-reservedele til værksteder i hele landet samt til eksport.

Efter flytningen fra Gørløse til nye og større bygninger i Slangerup for et par år siden, har udviklingen taget god fart for virksomheden Gørløse Autoimport. Især mængden af lagerplads er mangedoblet, og det er en af de primære årsager til at de nu kan kalde sig for et af Skandinaviens allerstørste lagre af originale Mercedes-dele.

✓     Nye originale dele - Skandinaviens største lager

✓     Brugte, bæredygtige originale dele med km-garanti

✓     StarParts - originale servicedele til superpriser

✓     Skadedele til mange modeller og årgange

Med +50.000 varenumre på hylderne, leverer de lagervarer overalt i landet indenfor 24 timer, og samme dag i Storkøbenhavn via flere daglige vareture.

Du får med andre ord alt til Mercedes, og til de rigtige priser, på ét sted!

Virksomhedens mål er at være din foretrukne Mercedes reservedelsleverandør. De har gjort det så simpelt som muligt for dig at finde præcis den reservedel, du mangler til din Mercedes, med Danmarks bedste webkatalog.

Her finder du alt du skal bruge til din Mercedes - nye & brugte reservedele, tilbehør, styling, merchandise og værktøj.

Så søger du også det største og bedste udvalg af originale Mercedes-reservedele – nye såvel som brugte, skadedele, værktøj o.lign. skal du kontakte Gørløse Autoimport på tlf. 71 99 78 88 eller via webkataloget på https://autoimport.dk/reservedele  

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gørløse Autoimport ApS

Raasigvangen 6-12
3550 Slangerup
Danmark
Gørløse Autoimport ApS

Send til en kollega

0.094