23948sdkhjf

Letvægtspaneler til varebilen

| Medlemsnyhed | Indrykket af SmartVan A/S

Vælg letvægtssider til varebilen for miljøets og for brændstoføkonomiens skyld. Jo lavere vægt – jo længere pr liter/kW.

Med letvægtspaneler fra SmartVan får du en effektiv beskyttelse af siderne i varerummet. Buler i varevognen kommer ikke kun udvendigt fra. Således kan også last der vælter i varerummet forårsage skæmmende buler i varevognen.

Panelsider fra SmartVan er produceret i en holdbar og stærk 4mm plastikkvalitet. Den indvendige opbygning af honeycomb propylen sikrer et meget stærkt produkt, der kan holde til dagligt brug. Samtidig betyder den solide indvendige konstruktion, at panelsiderne er utroligt lette i forhold til styrken.

SmartVan markedsfører panelsider i en lys grå farve for at gøre varerummet lysere og bedre egnet til at arbejde i. Ved bestilling af panelsider fra SmartVan leveres de som varevognsspecifikke kits – udskårne og med forborede huller, designede til nøjagtigt at passe varevognen og leveret som komplet kit.  Hvert kit består af paneler til højre og venstre side af varerummet samt til bagdøre/-klap og skydedør.

Panelsiderne monteres hurtigt med clips og/eller selvskærende skruer. Skruer samt clips til montering medfølger gratis.

Se mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
SmartVan A/S

Porsborgparken 25
9530 Støvring
Danmark
SmartVan A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109