23948sdkhjf

Kør længere med et letvægtsgulv til varebilen

| Medlemsnyhed | Indrykket af SmartVan A/S

Kombinationen af miljøhensyn og stigende brændstofpriser gør det oplagt at kigge på varebilens samlede vægt, da vægten har stor betydning for hvor langt man kommer pr liter/kW.

Med et letvægtsgulv fra SmartVan sparer man op til 50% på vægten i forhold til alternativet i form af et 9mm finergulv. 9mm finer er det mest brugte materiale til varevognsbunde men 12mm finer ses også anvendt i nogle tilfælde. I så fald er vægtreduktionen selvfølgelig endnu større.

Vægtbesparelsen kommer dels i form af de forskellige materialer anvendt og dels i selve konstruktionen af materialerne. Et letvægtsgulv består af plast belagt med en skridsikker overflade, hvilket giver det første bidrag til vægtreduceringen. Dernæst kommer selve den indvendige opbygning af SmartVans letvægtsgulv. Hvor et finergulv består af en massiv plade består letvægtsgulvet af to tynde plastplader adskilt af en honeycomb konstruktion. Inspirationen kommer fra bikuber, hvor de tynde vægge mellem honningcellerne er meget lette men samtidig konstruktionsmæssigt meget stærke.

Kvalitetsmæssigt lever letvægtsgulvet fuldt op det mere almindelige finergulv og har bestået flere tests:

  • Godkendt trykstyrketest
  • Godkendt vibrations- og vertikal stødtest
  • Godkendt slidtest

Gulvet leveres som standard med stærke fastsurringsøjer og skridsikre aluminiumskanter ved dørpartier.

Som finerversionen udskæres også letvægtsgulvet på SmartVans egne CNCmaskiner efter mål til den specifikke varebil. Herved sikrer vi, at det færdige produkt lever op til SmartVans høje kvalitetskrav.

Se mere her 

Medlemsnyhed

Indrykket af
SmartVan A/S

Porsborgparken 25
9530 Støvring
Danmark
SmartVan A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078