23948sdkhjf

Undgå tyveri af værktøj, maskiner og køretøjer

| Medlemsnyhed | Indrykket af CEPELO A/S

Invoxia GPS-tracker gør det let og enkelt at overvåge alt du ønsker 24/7. Du får nemt det fulde overblik via app, og får alarmer, hvis trackeren forlader det angivne område.

44% af bygge- og anlægsvirksomheder har oplevet indbrud fra en varevogn eller tyveri på byggepladsen. Viser en undersøgelse lavet af Dagens Byggeri fra 2021.

  • Overvåg alt du ønsker 24/7
  • Giver notifikationer ved uønsket aktivitet
  • Få det fulde overblik via app
  • Batteritid på op til 4 måneder

GPS-trackeren er let og kompakt, hvilket gør den diskret, så den fx let kan gemmes i en bil, maskine eller i din værktøjskasse etc. GPS-trackeren tilbyder 24/7 overvågning fra den ledsagende app og fungerer hvor som helst, hvor der er 4G tilgængeligt. Trackeren er let at bruge og har ingen aktiverings- eller opsætningsgebyrer – til gengæld er der både inkluderet SIM-kort og 2 års abonnement, ved købet.

Trackeren styres gennem en app, med super let overblik og reagerer hurtigt ved mistænkelig aktivitet. Derudover kan du tjekke trackerens rejsehistorik og få den til at ringe, så den er let at finde. Du kan definere grafiske zoner i appen (fx dit hjem, byggepladsen mm.) og modtage meddelelser, når din tracker bevæger sig ind eller ud af disse områder. Yderligere er den udstyret med en tilt alarm, der advarer hvis fx din motorcykel ser ud til at hælde mere end 30 grader fra det sted, hvor du efterlod den.

Trackeren har ekstra lang batteritid og kan holde batteri i helt op til 3 måneder, afhængigt af brugen. Når den en sjælden gang imellem skal oplades, tager det kun 90 min for en fuld opladning! Skal den bruges mere stationært, kan den tilsluttes til fast strøm, så du aldrig skal tænke på batteritid.

Hvis du har brug for hyppige opdateringer på, hvor dit køretøj eller dine værdigenstande er, vil du nyde godt af det nye Real-Time boost, der kan sættes til at opdatere helt ned til hvert 30. sekund.

Udover at tracke værktøj, værdigenstande, varebiler mm. kan den også bruges til at tracke medarbejdere, i forhold til planlægning af opgaver og fakturering af tidsforbrug.

 

Få mere info her!

Købes hos din sædvanlige grossist!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CEPELO A/S

Fredrikstadvej 15
9200 Aalborg SV
Danmark
CEPELO A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094