23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tilbehør til tagbøjler fra SmartVan

Få større glæde af SmartVans ULTI Bar tagbøjler med vores velassorterede tilbehør til varevognen. Tilbehørsprogrammet har nyttige produkter som øjebolte, læsseruller eller laststoppere.

Alle produkter i tilbehør til varevognen er designede til at bistå dig i det daglige arbejde og gøre det lettere, mere sikkert samt forhindre tyveri.

Med de unikke laststoppere fra SmartVan sikres et kraftigt hold på de lastede emner. Laststoppene er fremstillede i kraftig plast til professionelt brug. Hurtig justering i Van Guards innovative T-track system.

Øjeboltene til ULTI Bar tagbøjler giver en ekstra mulighed for at bruge stropper til fastspænding af materialer. Boltene monteres og justeres hurtigt med T-track systemet.

Med rotorbeslagene fastgøres rotorblink nemt og sikkert på tagbøjlerne. Med beslaget kan placeringen af rotorblink nemt ændres og i montering af rotorblink minimeres behov for at bore i bilens tag.

Ved montering af en ventilator eller en lygtebro på taget af varebilen kan det skabe problemer med efterfølgende brug af tagbøjler. Derfor markedsfører SmartVan et forlængerbeslag, der øger beslaghøjden på tagbøjlen med 63mm.

Stærk tagplatform til hurtig montering på tagbøjler. Platformen leveres færdigmonteret for nem installation og er konstrueret af et enkelt stykke birkekrydsfiner med en kraftig skridsikker overflade. Skinnerne på hver side er fremstillet af anodiseret aluminium, så det ikke korroderer.

Specielt læsserullen er praktisk ved transport af lange emner på taget. Læsserullen mindsker risikoen for at ridse eller bule bilen ved læsning og er derudover ergonomisk en stor hjælp. SmartVans læsseruller er som tagbøjlerne specifikt tilpasset varebilsmodellen.

Endelig tilbyder SmartVan også rørbokse som særligt VVS’ere og elektrikere har glæde af. Med en rørboks kan man transportere op til 6 meter lange rør sikkert fastgjort oppe på taget. Rørboksene fås som standard 2 eller 3 meter lange og i 2 forskellige størrelser.

Se mere her

SmartVan A/S
Porsborgparken 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29848440
P nummer: 1012564917

Kontaktperson

SBN
Simon Brendstrup Nielsen
sn@smartvan.dk

Send til en kollega

0.08