23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beskyt varebilen med et slidstærkt gulv

SmartVan anbefaler montering af et holdbart varerumsgulv for at beskytte investeringen i varebilen. Varerumsgulve fra SmartVan fås i finer eller letvægt.

SmartVan producerer varerumsgulve på egne CNC-maskiner og markedsfører gulv i 2 materialetyper. 9mm birkefiner i enten grå eller brun samt en 10mm letvægtsplast.

SmartVans 9mm finergulv er produceret i en coated flerlags-krydsfiner. Birk giver den bedste og mest holdbare kvalitet, hvorfor det er denne finerkvalitet SmartVan leverer.

Er vægt et issue som f.eks til elbiler  anbefaler vi vores 10mm letvægtsgulv, hvor der spares op til 50% vægt ift. finer bunde.

Et varerumsgulv leveres som standard med stærke fastsurringsøjer og skridsikre kanter ved dørpartier. Gulvet er overfladebehandlet med et holdbart, skridsikkert slidlag. Det er nemt at rengøre og kan holde til et langvarigt, dagligt brug. De påsatte aluminiumslister ved dørpartierne er derudover skridsikre som en forebyggelse af arbejdsskader ved ind- og udstigning af varebilen.

Varevognens originalbund er konstrueret af to metalplader med længdegående ribber, der giver gulvet ekstra styrke. Derudover er pladerne monteret på tværgående støtteprofiler for yderligere strukturel styrke. Men mellemrummene mellem disse profiler er sårbare, og montering af et beskyttende varerumsgulv bliver derfor anbefalet som yderligere sikring af investeringen i varevognen.

Se mere på SmartVan.dk

SmartVan A/S
Porsborgparken 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29848440
P nummer: 1012564917

Kontaktperson

SBN
Simon Brendstrup Nielsen
sn@smartvan.dk

Send til en kollega

0.063