23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EGR-kølere fra Nissens Automotive

Nissens Automotive styrker sin produktgruppe Efficiency & Emissions yderligere med EGR-kølere

Eftermarkedsspecialist med ambitioner

Virksomheden fortsætter med at etablere et solidt aftryk inden for sektoren for grønne bilsystemer, som søger at reducere miljøpåvirkningen fra forbrændingsmotoren (ICE). Nissens produktfamilie relateret til motoreffektivitet og emissionssystem består af intercoolere, turboladere, EGR-ventiler og moduler, og den udvides nu med en ny gruppe - EGR-kølere. Udvidelsen betyder, at Nissens' kunder nu kan drage fordel af et komplementært udvalg af EGR-deleløsninger.

Christian Germain Rosendahl, Product Category Manager, Efficiency & Emission hos Nissens, udtaler:

"Mens bilfabrikanterne bestræber sig på at begrænse miljøpåvirkningen fra ICE'er, har eftermarkedet mulighed for at afspejle denne politik, når det kommer til reservedele. Der er derfor et åbenlyst behov for pålidelige komponenter, der er i overensstemmelse med den korrekte specifikation. og fortsætte med at tillade køretøjer at udlede mindre forurening. Nissens fortsætter med at styrke sin position med det mål at bistå teknikere med succesfuld service og reparation af køretøjer og ved at forsyne dem med en bred vifte af komponenter af høj kvalitet."

Premium produkt i Nissens kvalitet

De nyligt lancerede EGR-kølere er naturligvis kendetegnet ved fremragende produktkvalitet for at overholde Nissens kvalitetsstandarder. Disse benchmarks omfatter en lang række tests, der udføres både internt og eksternt på verdensplan og inkorporerer mange designs og materialeforbedringer, der bidrager til hvert produkts høje termiske ydeevne og overordnede holdbarhed. Til fælles med alle komponenter i Nissens-programmet, og takket være virksomhedens First Fit-koncept, er disse automatisk inkluderet i kassen, når der er behov for ekstra dele til deres installation.

Sara Høegh Nyholm, kvalitetsingeniør hos Nissens, uddyber:

"Til produktion af EGR-kølere anvender vi kun branchens højest vurderede rustfri stål og tester grundigt alle de kritiske funktioner og kalibrering af deres indre mekanismer. Vi undersøger også metodisk den termiske ydeevne af hver enkelt del, og simulerer de typiske arbejdsforhold med meget høje temperaturer og tryk af udstødningsgasserne."

Nissens EGR-kølere er førsteklasses eftermarkedsprodukter, der replicerer ydeevnen og monteringen af ​​den originale udstyrskomponent for at give en udvidet, problemfri funktion under de barske forhold som følge af hyppige temperatur- og tryksvingninger i systemet. 

Den oprindelige Nissens EGR køler-serie består af 26 modeller til de mest populære Europæiske bilmodeller og dækker branchens mest omsættelige produkter. Den dækker 71 OE-numre og vil hurtigt blive øget i de kommende måneder for at understøtte Nissens mål om at udvikle en stærk position på markedet inden for emissions- og effektivitetskategorien.

 For mere information, besøg: www.nissens.com

Nissens Automotive A/S
Ormhøjgårdvej 9
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39565358

Send til en kollega

0.048