23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tryk & Temperatur Sensorer Produktudvikling fra Nissens

Tryk- & Temperatursensorer er en udvidelse af Nissens' brede tilbud indenfor dele til Klimakomfort og Motorkølesystemer.

To nye produktgrupper, 90 nye varenumre

Nissens udvider sin produktportefølje med Aircondition Tryksensorer samt sensorer til at kontrollere temperaturen på kølervæske og olie, for således at udvide vores produktkatalog indenfor Aircondition og motorkøling. 

Den europæiske producent af Termiske Styringsløsninger tilføjer to nye produktgrupper til antallet af sensorer og elektronisk kontrollerede komponenter, hvis antal løbende forøges i moderne biler. Med lanceringen af disse sensorer, fokuserer Nissens konsekvent på elektrificeringen af komponenter. De to produktgrupper ledsager AC kompressorer med højspænding, E-Aktiverede turboladere, EGR ventiler, ventilatorer, ventilatorkoblinger, blæsere og elektriske vandpumper indenfor Nissens’ produktudbud for elektrificerede komponenter. For over to årtier siden begyndte virksomheden at skabe produktdesign, udvikling, afprøvning og produktionskapacitet for elektronisk kontrollerede komponenter. Med lanceringen af Sensorer, har den danske virksomhed nået sin næste milepæl.

 Køb alt på et sted med eftermarkedets Premium Brand

Sensorerne har en beskeden størrelse, men udfører kritiske funktioner. Signalerne sikrer, at Airkonditionen og Motorafkølingssystemet fungerer korrekt, og sikrer også en lang levetid for andre komponenter i systemet.

 Isabella Møller, Leder af produktkategorien, Motorafkøling hos Nissens, uddyber: 

»Udvidelsen af vores produktudbud med disse sensorer giver en håndgribelig fordel indenfor det køb-alt-på-et-sted koncept, vi tilbyder. Det letter forretningsaktiviteterne for vores kunder, eftersom de har mulighed for en yderligere forøgelse af deres salgspotentiale og den veletablerede produktlinje. Nissens' sensorer er af væsentlig betydning for udbuddet af komponenter indenfor Aircondition & Motorkøling. Vi har udviklet vores portefølje således, at den fuldt ud er i overensstemmelse med eftermarkedets behov. Nissens' premium kvalitetskomponenter med en høj dækning indenfor biler på det europæiske marked med en optimal mængde produkter. Eftersom vores marketingprogrammer til oplæring og teknisk information allerede deler den systemrelaterede tekniske viden, er sensorerne en naturlig del af den ekspertise, vi gør let tilgængelig for vores partnere i eftermarkedet.«

Den ægte Nissens Kvalitetsstandard sikres af Nissens’ sensorers fremragende holdbarhed, driftsydelse og problemfri indsætning. Alle nødvendige dele til installation, fx monteringsclips og O-ringe, er inkluderet i produktkassen. Ydermere er den tekniske produktinformation forenklet, så den let kan identificeres i kataloger. Sammen med de detaljerede tegninger og et komplekst billedmateriale, er yderligere teknisk information så som sensortype, gevindstørrelse og tilslutningsformen klart synlige på hvert komponents første billede.

Nissens' første serie af sensorer understøtter over 40 tryksensormodeller til klimasystemet og 50 temperatursensorer til motorkølingssystemer. Dækningen når for begge typer næsten 60% af EU’s bilpark, og omfanget vil blive udvidet yderligere.

 For at få mere at vide, besøg www.nissens.com/showroom 

Nissens Automotive A/S
Ormhøjgårdvej 9
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39565358

Send til en kollega

0.062