23948sdkhjf

Skoda Enyaq – stadig en oplagte elbil til Familien Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

En tur på tværs af landet viser, at Skoda Enyaq 60 stadig er noget nær det perfekte bud på familiens første elbil. Glæderne ved elbilen er mange, og ulemperne få.

Der er noget særligt skrækkeligt ved fredags-myldretrafikken fra øst til Vestdanmark. Få ting kan gøre en stresset familiefar endnu mere stresset end kofanger-tæt kø i alle fem spor ved Greve. Overraskende har Skodas elektriske familiebil Enyaq 60 en beroligende effekt på mig. Udsigten til at køre 223 kilometer motorvej i oktober i en elbil kan ellers godt give nervøse sammentrækninger, men i den røde tjekke, som tidligere har ageret følgebil i Tour de France, går det nemt.

Er du helt grøn i elbiler? Så meget koster en elbil

Officielt har Enyaq 60 en rækkevidde på 402 kilometer fra et batteri med en nettokapacitet på 58 kWh. Over testugens i alt 700 kilometer, havde vi et blandet forbrug på 18 kWh/100 kilometer. Det giver en teoretisk rækkevidde på 322 kilometer. Det passer meget godt med den rækkevidde, bilen fortalte os, og vi ville i princippet lige akkurat kunne have kørt helt til Legoland, som er rejsens endemål. Inden vi når så langt, skal vi dog lige samle en farmor op i Skærbæk udenfor Fredericia.  

Læs hele anmeldelsen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078