23948sdkhjf

Se fælgene på bilen med 3D-konfigurator, før du køber

| Medlemsnyhed | Indrykket af Engroshjul A/S

Hvordan mon de her fælge vil se ud på min bil? Det kan dine kunder nemt finde ud af med Engroshjul A/S’ digitale 3D-værktøj ’Komplethjul-konfiguratoren’.

Her kan kunden helt gratis og uden at skulle logge ind prøve forskellige fælge og dæk på lige den bil, de ønsker.

”Det er et unikt system, hvor du kan prøve fælge og dæk på bilen, inden du køber dem. Det giver kunden en rigtig god fornemmelse af, hvordan det endelige resultat bliver, når det bliver monteret på bilen”, fortæller Dennis Nielsen, indehaver af Engroshjul A/S. 

Med værktøjet har du mange muligheder at vælge imellem, og du får med det samme vist dine valg på den udvalgte bilmodel i det digitale showroom. Du kan f.eks. ændre på farve, størrelse og om bilen er sænket. 

Brug det som salgsværktøj
Som forhandler af dæk og fælge til private, kan du bruge 3D-konfiguratoren som et salgsværktøj overfor dine kunder. Du kan henvise dem til det digital 3D-showroom, hvor de i ro og mag kan prøve forskellige muligheder af.

”Med værktøjet kan du give dine kunder en god visuel oplevelse af de forskellige muligheder, de har. Ved at bruge konfiguratoren sikrer det også det rigtige valg af fælgdesign og størrelse, inden dæk og fælge bliver monteret. Det giver både dig og din kunde en god oplevelse at ramme rigtigt første gang”, siger Dennis Nielsen og fortsætter: 

”Når din kunde har valgt de ønskede dæk og fælge, står vi klar til levere. Vores ekspertise er komplethjul, hvor vi monterer dækkene på fælgene og afbalancerer dem. Det eneste, du skal gøre, er at montere dem på din kundes bil”.

Udvikling siden 2014
3D-showroom ’Komplethjul-konfiguratoren’ har efterhånden mange år på bagen. Den første version kom i 2014, og siden er den blevet et uundværligt redskab for Engroshjul A/S’ kunder.

”Som nogle af de første så vi et behov for værktøjet på markedet dengang, og siden har vi brugt tid og krudt på at udvikle og optimere det. I dag er det er uundværligt værktøj, og de private kunder vil gerne have den visuelle oplevelse af fælge og dæk, inden de bliver monteret. Derfor er det et oplagt salgsværktøj for vores kunder, forhandlerne, fordi de kan sende deres private kunder ind forbi det digitale showroom ind køb”, siger Dennis Nielsen.

Engroshjul A/S er en danskejet B2B-virksomhed med salg af dæk, fælge og komplethjul fra specialister til specialister. Virksomhedens kontor og lager ligger i Stubbæk ved Aabenraa i Sønderjylland. Den er grundlagt af Dennis Nielsen tilbage i 2013, hvor der blot var to medarbejdere. I dag er de 12 ansatte på kontoret, landevejene og på lageret.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Engroshjul A/S

Lundsbjerg Industrivej 23
6200 Aabenraa
Danmark
Engroshjul A/S

Send til en kollega

0.109