23948sdkhjf

Rørbokse - et hit til VVS'ere og elektrikere!

| Medlemsnyhed | Indrykket af SmartVan A/S

Med en rørboks monteret på tagbøjlerne har VVS’ere eller elektrikere en sikker løsning til transport af lange rør. Aerodynamisk og crashtestet design i op til 6 meters længde.

Med en rørboks monteret på tagbøjlerne har håndværkeren en sikker løsning til opbevaring af lange rør, der ikke kan være inde i varerummet. Rørboksen giver sikkerhed ved hårde opbremsninger, beskytter rørene og sikrer mod tyveri.

Den aerodynamiske næse på rørboksen reducerer vindstøj med følgende højere komfort. Derudover giver det aerodynamiske design også en god brændselsøkonomi.

Som standard fås rørboksene i 2 og 3 meters længde men de kan specialfremstilles op til 6 meter. Derudover fås rørboksene i to størrelser med en kapacitet op til 60 stk 15mm rør.

Sikkerheden er også i top, da de som tagbøjlerne er crashtestede til en belastning på 20g. Endvidere betyder den integrerede lås, at kobberrør kan ligge beskyttet natten over.

Rørboksen har en fremragende holdbarhed, idet materialerne er kraftigt aluminium, stærk plastik og galvaniseret, pulverlakeret stål. Aluminiumsboksen er fremstillet i én samlet sektion med tanke på styrke og brugervenlighed. Det er også muligt at få rørboksen med en plastindsats, der beskytter rørene yderligere.

Tyverisikret med integreret lås (2 nøgler medfølger).

Rørboksen installeres på kun 20-30 minutter. De medfølgende universelle monteringsbeslag gør, at rørboksen passer til tagbøjler fra mange systemer.

Se mere på SmartVan.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
SmartVan A/S

Lykkevej 2
9530 Støvring
Danmark
SmartVan A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094