23948sdkhjf

Succesfuldt samarbejde fortsætter: Engroshjul og Goodyear

| Medlemsnyhed | Indrykket af Engroshjul A/S

I starten af 2022 indledte Engroshjul og Goodyear et samarbejde om at få Dunlop Tires tilbage på det danske marked i stor stil.

 Efter nogle år med en stille tilværelse på det danske marked, skulle salget ny øges i Danmark, og positionen i markedet skulle genvindes. Samarbejdet har været en succes, fortæller Dennis Nielsen, indehaver af Engroshjul A/S.

”Partnerskabet har været positivt for begge parter, og vi har opnået det, vi gerne ville. Vi har fået skabt opmærksomhed omkring dækkene og brandet Dunlop. Dækkene passer perfekt ind i vores sortiment og sortimentsgrupper, og så passer de er rigtig godt med vores komplethjulsløsning”, fortæller han.

Anerkendt brand
Som distributionspartner skulle Engroshjul sørge for at markedsføre Dunlop-brandet til de danske kunder, og det er også gået efter planen.

”Dunlop er blevet taget godt imod af vores kunder. Det er et gammelt og anerkendt brand, som kunderne kender til, så det har ikke krævet så meget at overtale folk til at vælge det. Med vores samarbejde med Goodyear får kunderne et premium-produkt til en god pris. Dækkene hører med i toppen, og vi kan også tilbyde specialstørrelsen, hvis kunden har behov for det”, siger han.   

Stort lager af vinterdæk
Dennis Nielsen er rigtig glad for samarbejdet om Dunlop-dækkene, og derfor har han også lageret fyldt op med dæk til vinteren.

”I forlængelse af vores stærke samarbejde, så satser vi selvfølgelig også stort på Dunlop-vinterdæk. Vi har et stort lager, så vi er klar til at servicere vores kunder og hjælpe dem med netop den løsning, de har brug for”, siger han.

Fakta om Dunlop-dæk

  • Dunlop er historisk set kendt fra sportsverdenen, bl.a. racing
  • Historien om det første Dunlop-dæk med luft går helt tilbage til 1888
  • I 1948 lavede man de første seal-deak, altså punkterfri dæk, som er blevet brugt lige siden
  • Dækkene er for nyligt blevet kåret til testvinder i to kategorier i en større ADAC-test. ADAC svarer til det danske FDM. 

 

Engroshjul A/S er en danskejet B2B-virksomhed med salg af dæk, fælge og komplethjul fra specialister til specialister. Virksomhedens kontor og lager ligger i Stubbæk ved Aabenraa i Sønderjylland. Den er grundlagt af Dennis Nielsen tilbage i 2013, hvor der blot var to medarbejdere. I dag er de 12 ansatte på kontoret, landevejene og på lageret.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Engroshjul A/S

Lundsbjerg Industrivej 23
6200 Aabenraa
Danmark
Engroshjul A/S

Send til en kollega

0.094