23948sdkhjf

Bedre lys giver bedre overblik og effektivitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEC Scandinavia A/S

Sådan optimerer du arbejdstiden i de mørke timer

I de mørke måneder hen over efteråret og vinteren er der ekstra behov for lys. Det gælder særligt i varerummet af varebilerne, men så sandelig også på og omkring arbejdsbilen.

I de tidlige og sene arbejdstimer, hvor mørket har overtaget, bliver arbejdet lettere og mere effektivt med det rette lys. Det vil øge den effektive arbejdstid, når varerummet er indrettet med god belysning i form af LED Rails. Når man har overblik i varerummet, kan man hurtigere finde sit værktøj, og arbejdstiden vil dermed være mere effektiv.

Hos SEC har vi et stort udvalg af topkvalitets LED Rails til montering i selve varerummet. Disse LED Rails få i flere udgaver, størrelser og produktfarver.
Se udvalget af LED Rails her

Kraftig arbejds- og advarselslys
Når der arbejdes udenfor bilen, er det særligt vigtigt, at markerings- og advarselslyset er synligt fra alle sider af bilen. Netop inden for denne kategori findes der flere LED produkter, alt efter hvilket behov lyset skal opfylde og i hvilke situationer det bruges.
Hos SEC kan du få et stort udvalg af kraftige LED flash, lysbroer og rotationslamper til stort set et hvilket som helst behov – alle produkterne er naturligvis yderst robuste, kraftige og med lang levetid.
KLIK HER og se udvalget af advarselslamper

Er dit behov mere til kraftig arbejdsbelysning så har SEC også et bredt udvalg kraftige arbejdslamper i forskellige udgaver og størrelser.
KLIK HER og se udvalget af LED arbejdslamper

   
Case billeder:
SEC har fornyeligt leveret forskellige LED produkter til Plastipol , som har klargjort og optimeret en IVECO-varebil  både udenpå samt i varerummet. Dermed opfylder lyset nu kundens professionelle behov for belysning og overblik i varerummet.  

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEC Scandinavia A/S

Bækkegårdsvej 26, Sparkær
8800 Viborg
Danmark
SEC Scandinavia A/S

Billeder & videoer

Markerings flash IVECO varebil. SEC A/S Scandinavia

Send til en kollega

0.094