23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Supercal 5 er Sontex næste generations energiregner

Denne nye serie er kendetegnet ved state-of-the-art multifunktionelle teknologier, er baseret på en brugervenligt modulkoncept og opfylder fuldt ud kundespecifikke behov

Denne nye serie er kendetegnet ved state-of-the-art multifunktionelle teknologier, er baseret på en brugervenligt modulkoncept og opfylder fuldt ud kundespecifikke behov som forenklet systemintegration, tarif- og dataloggerfunktioner, universel dataoverførsel og forbindelse til systemprocessorer. BACnet og Modbus moduler er ofte efterspurgt.

Høj grad af fleksibilitet
Fordi designet af Supercal 5 sigter på en høj grad af fleksibilitet og samtidig holde fremtidige standarder i tankerne, er den ideel som varme- eller kølemåler samt kombineret varme/kølemåler. Her kan nogle specifikke kølevæsker som ethanol og glykoler programmeres for nøjagtig enthalpi.

Dens volumen input kan kombineres med mekanisk, magnetisk flow, ultralyd eller fluid oscillator flowsensorer.
De ekstra pulsindgange muliggør tilslutning af varmt eller koldt vand, gas, olie og elektricitet meter.

Omfattende udvalg af muligheder
Takket være dens omfattende udvalg af muligheder for datakommunikation, samt dens fleksibilitet til at indsamle og registrere dynamiske plantedata, egner Supercal 5 sig også godt til applikationer i fjernvarmenet og industriinstallationer.

Læs mere HER

LØWENER Industri ApS
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43533584
P nummer: 1028602568

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047