23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KS Gruppen er kåret som succesvirksomhed for 4. år i træk

Alle gode gange 4: KS Gruppen A/S er stolte modtagere af en pris som dansk succesvirksomhed 2022. Ovenikøbet som 1 ud af bare 2 virksomheder i region Nordjylland til at modtage udmærkelsen for 4. år i træk.

Vi kan med glæde annoncere, at KS Gruppen A/S endnu engang har modtaget erhvervsprisen 'Succesvirksomhed'. En pris som uddeles af Spar Nord og BDO til top 200 virksomheder i hver af landets 5 regioner baseret på antal medarbejdere og de tre centrale nøgletal: Resultat før skat, egenkapital og soliditet. 

Adm. direktør og ejer af KS Gruppen, Claus Svensk Jessen er beæret over at modtage endnu en pris og anerkendelse for at bidrage til at skabe vækst i erhvervslivet. Han udtaler: ”Jeg er mega stolt, og det glæder mig rigtigt meget at modtage prisen igen i år”

Vi er både stolte og taknemmelige for igen at modtage prisen. Derfor skal der lyde en stor tak til alle vores medarbejdere og kollegaer, som dagligt yder en kæmpe stor indsats for at holde hjulene hver dag. Dertil vil vi gerne takke BDO og John Refsgaard fra Spar Nord for kåringen og den flotte pris. 

 

KS Gruppen A/S
Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33861419
P nummer: 1001711261

Kontaktperson

CSJ
Claus Svensk Jessen
Direktør
csj@ks-gruppen.dk

Send til en kollega

0.062