23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Top 5 splitleasing

Splitleasing favner stort set alle biltyper. Og kunderne er bestemt ikke blinde for, at de kan få lidt sjovere bil for pengene, hvis de splitleaser. Det viser en opgørelse fra Dansk Splitleasing.

Med splitleasing deler man bilen med sin arbejdeplads, og din private kørsel afregnes efter forbrug.

Enkelt og lige til.

Tendensen har fra start været, at det typisk er high-end biler, der er målet for splitleasing, og der er noget om snakken viser en Top-5 fra Dansk Splitleasing.

- Bortset fra, at trenden bliver stadig bredere, så er der noget om snakken.

Vi leaser i dag også varebilen og selvfølgelig el- og hybrider, der efterspørges mere og mere, fortæller direktør Steen Eintoft, Dansk Splitleassing.

Men han indrømmer, at det stadig er flotte luksusbiler, der står højest på ønskesedlen.

- Splitleasing tiltaler fx også den selvstændige erhvervsdrivende, der kører meget arbejdsmæssigt, og gerne vil forkæle sig selv med komfort og køreglæde.

Derfor fylder fx Audi, Mercedes og Porsche stadig meget og bon’er fortsat markant ud.

De mest populære splitleasingbiler er tyske

Med splitleasing udregner en gps fordelingen mellem privat og arbejdsmæssig kørsel, og der er ingen besværlige beskatningsregler.

Flere og flere har fået øje på denne enkle leasingform, der er attraktiv for alle, der bruger sin bil mest til arbejdsmæssigt formål.

Markedet er derfor ved at blive meget bredere.

Men et er trends – noget andet statistik.

Dansk Splitleasing, som har været markedsledende i mere end 10 år, har meget god pejling med, hvad der er for nogle biler, som kunderne ønsker, og som de beder Dansk Splitleasing om at lave en splitleasingaftale på.

Den procentvise fordeling over populære bilmærker på splitleasing markedet viser en klar overvægt af tyske kvalitetsbiler, hvor brtiske, men indisk ejede, Land Rover først på 5. pladser bryder den tyske dominans:

  •  Audi 21%
  • Mercedes 19%
  • BMW 15%
  • Porsche 15%
  • Land Rover 5%

De fem bilmærker dækker altså 75% af markedet for splitleasede biler, og sy ud af ti af disse er tyske biler.  VW og Volvo følger efter uden for Top 5 efter med henholdsvis 4% og 3% af markedet.

Kontakt:

Dansk Splitleasing – splitleasing.dk - telefon 70 22 44 28

Direktør Steen Eintoft – se@splitleasing.dk – telefon 23 70 51 22

 

Dansk Splitleasing A/S
Bredevænget 5
4640 Faxe
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30248104
P nummer: 1013025742

Kontaktperson

SE
Steen Eintoft
Direktør
+45 40299232 se@splitleasing.dk

Send til en kollega

0.052