23948sdkhjf

Skræm tyven væk med forsikringsanbefalede låse til varebilen

| Medlemsnyhed | Indrykket af SmartVan A/S

Hos SmartVan finder du et bredt udvalg af forskellige låse til varebilen. Vi har flere løsninger til udvendig montering på varebilen og kan også hjælpe med integrerede låse. Heraf også en version der låser med bilens centrallås.

SmartVan har Danmarks bredeste sortiment i ekstra dørlåse til varebiler.

Løsningerne omfatter synlige dørlåse men også integrerede versioner, der findes både med egen nøgle og også koblet med varebilens almindelige centrallås.

Fordelene ved de synlige UFO-løsninger er helt klart den præventive virkning. Dørlåsene kan ses og som dig og mig er også tyven doven. Han vælger hellere varebilen ved siden af uden ekstra tyverisikring. At låsene virker har vi mange cases på. Eksempelvis gik en diamantskærer fra minimum et indbrud i hans biler pr måned til 1 indbrud i det første år efter installering af UFO-låse.

UFO-låsene fås i tre forskellige versioner, der alle passer til varebiler med skydedør(e) og dobbelte bagdøre.

Den almindelige UFO er funktionsmæssigt en løs kuppel, der låses i beslag fastmonteret på bilen. Farvemæssigt fås UFO i grå metal.

Derudover har SmartVan UFO2-låsen. Her fastmonteres hele låsen og bilen låses efter behov. UFO2 låsene fås i grå metal.

Endelig er der UFO3 SmartDuo låsene, der har valgfri smækfunktion. Tages nøglen ud i position A smækker låsen og tages nøglen ud i position B er døren ulåst. UFO3 findes i farverne sort, hvid og grå.

Ønskes i stedet en skjult lås har SmartVan også løsninger her. Enten en løsning hvor man som med UFO låsene har en ekstra nøgle eller en version, der kobles på varebilens centrallås og låses op med den almindelige nøgle. Denne type lås findes kun til nogle varebiler.

Se mere på https://smartvan.dk/kategori/tyverisikring-til-varevogn/

Medlemsnyhed

Indrykket af
SmartVan A/S

Lykkevej 2
9530 Støvring
Danmark
SmartVan A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078