23948sdkhjf

Brugttest af Aston Martin DB7 - den billige superbil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Drømmer du om en sportsvogn med udseendet, historien – og en V12’er? Så viser vores brugttest, at Aston Martin DB7 er et fremragende bud. Her får du BÅDE 426 hestekræfter og lave serviceomkostninger.

Drømmer du om en sportsvogn med udseendet, historien – og en V12’er? Så viser vores brugttest, at Aston Martin DB7 er et fremragende bud. Her får du BÅDE 426 hestekræfter og lave serviceomkostninger.
Jeg kan ikke lade vær – speederen ryger i gulvet igen, for jeg har lige smagt på den berusende V12’er. Over 4.000 o/min lever de tolv stempler op i en snerrende, rullende, men også sofistikeret symfoni, og mod 7.000 o/min tager helvede ved bilen og skubber dig frem i en sky af frygt og lykke.

Tilbage til fremtiden - brugttest af BMW i8

Velkommen til den frydefulde kombination af V12’er, manuelt gear og. En Aston Martin DB7 5,9 Volante indregistreret første gang i 2004. Bilen har levet det meste af sit liv i USA, og det forklarer, at triptælleren står på 30.000 miles, og du kan da spørge Nellemann Leasing, der sælger bilen, om de tager dollars. Ellers skal du slippe 423.100 kroner for bilen – det er dog uden moms og afgift.

Brugttest: Sådan køber du Maserati Ghibli uden bekymringer

Det er altså ikke ligefrem en billig bil, men meget tyder på, at den til gengæld er billig at eje. Noget af det skyldes DB7’s historie, så lad os tage den først. DB7 skulle nemlig have været en Jaguar, udviklet af Tom Walkinshaw og designet af en ung Ian Callum på basis af den ældre Jaguar XJS. Ford, som havde overtaget både Jaguar og Aston Martin, var ikke vilde med ideen, og byggede i stedet XK8. Det kunne ikke slå Tom Walkinshaw ud, så han fik Callum til at ”Aston-ificere” Jaguaren, og sådan blev DB7 skabt. Og fordi Ford havde nøglerne til hele butikken, finder du mange dele fra almindelige biler, vigtigst af alt V12-motoren, som overordnet set er to V6’er, du kan finde i eksempelvis Ford Mondeo ST220.

Læs hele brugttesten her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094