23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er der lys i pæren?

En anseelig andel af bilerne på de danske veje kører rundt med en pære, som ikke fungerer optimalt. Hvorfor ikke gribe denne bold og gøre pæreskift til en indtjeningsmulighed for dit autoværksted?

God kundeoplevelse

De fleste bilejere sætter sig ind bag rattet hver dag og opdager ikke nødvendigvis at en af bilens pærer er gået. Du kan give dine kunder en god kundeoplevelse ved at tilbyde dem at kontrollere alle bilens pærer for at se, om der er nogle, som trænger til at blive udskiftet.

Betydning for sikkerheden

Pæreskift er med til at holde bilen sikker i trafikken. Det giver sig selv for de udvendige pærer, der oplyser vejen og giver signal til andre trafikanter om bilens færdsel. Men også inde i kabinen er der mange pærer, der tjener forskellige formål – bl.a. til oplysning af kabinen eller instrumentbrættet. Det kan synes som blot små irritationsmomenter, hvis det indvendige lys ikke virker, men i sidste ende har det også betydning for sikkerheden. Instrumentbrættet er med til at indikere overfor føreren, om alt ved bilen er ok. En defekt pære kan betyde, at føreren ikke bliver advaret om, at der eksempelvis mangler olie.

Pæreskift – en del af din forretning

Det vil derfor være en hjælp for dine kunder, hvis du tjekker bilens pærer når den alligevel er på værksted, og oplyser dem om, hvorvidt en eller flere pærer trænger til at blive skiftet. På den måde kan du yde en god kundeservice og tilbyde at skifte de nødvendige pærer for kunden, så han eller hun kan komme sikkert videre. Du finder et bredt udvalg af de forskellige pærer som bruges i autobranchen hos Würth.

Læs mere om pæreskift som en indtjeningsmulighed

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

AK
Anita Kastrup
Marketingkoordinator, Auto
+45 79323307 anita.kastrup@wuerth.dk

Send til en kollega

0.047