23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan har du aldrig set VW ID.4 før - hård elbil til terræn

Volkswagen har præsenteret et koncept på basis af ID.4, der forvandler den ellers så kedelige og familiære elbil til en barsk offroader med grove dæk, beskyttet undervogn og 388 hestekræfter fra to elmotorer.

ID.4 var muligvis Danmarks mest solgte elbil sidste år, men ophidsende kan man ikke beskylde den for at være. Den er cirka lige så eventyrlysten som en tirsdag aften med reelkreditlån, madpakke-pakning og beskeder på Aula. Men derfor kan man jo godt drømme mod høje tinder. Det gør Volkswagens seneste koncept i hvert fald.

Familien fremtid – Volkswagen ID.4

Navnet er måske lige vel poppet – ID. Xtreme – men den har vækket opsigt ved Volkswagens eget ID-træf i schweiziske Locarno. Bilen er baseret på ID.4 GTX, som standard har to elmotorer og i alt 299 hestekræfter. Men til forskel fra GTX, som fokuserer på mere sportslige køreegenskaber, er ID. Extreme blevet kørt gennem bilernes svar på en Spejdersport-butik.

Buzzens mester – Volkswagen ID. Buzz

Mere lyd
Volkswagen kalder selv konceptet for en forhøjet rallybil. For at komme helt ud i det grønne, har den fået 18-tommer offroad-hjul, en modificeret frontkofanger med ekstra beskyttelsesbøjle og 50 millimeter bredere skærmkanter, der tilsammen giver konceptbilen et barskt offroad-look. En tagholder med en stribe af LED-lys og en vognbund komplet beskyttet af plader i aluminium, burde gøre den i stand til at kunne følge selv hærdede firehjulstrækkere langt ind i skoven.

Læs artiklen her

 

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048