23948sdkhjf

STENHØJ viser stærke NYHEDER på Automechanica

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stenhøj DK A/S

Vil du udforske de stærkeste løftere, og de mest kraftfulde dækskiftere på markedet i dag, så skulle du tage at kigge forbi på Automechanika hal 8.0, stand G96.

På dette års messe i Frankfurt, som løber af stablen fra den 13. til 17. september, lancerer AUTOPSTENHOJ en helt ny serie 4-søjlet løftere, og CORGHI lancerer en helt ny hydraulisk betjent dækskifter. 

Ny MAJOR 4.40 og MAJOR 4.55
Markedets mest populære 4-søjlet løfter, MAJOR, kommer nu i en ny serie, der bl.a. imponerer med en behagelig arbejdshøjde på hele 2 meter, så selv høje mekanikere kan arbejde ergonomisk. Derudover kommer de nye MAJOR 4-søjlet løftere med en ny platformsprofil, der er justeret i højden, har en ny type kant og større materialetykkelse, hvilket gør den til en af de absolut stærkeste og mest stabile platforme på markedet.

Forskellige versioner
Den nye MAJOR serie vil være tilgængelig i forskellige versioner: med flade platforme (S-version), til hjuljustering (WL-version) og med saksedonkraft (Combi-version). WL-versionens platformsstruktur er kun 50 mm og har nye glideplader i den bageste del af platformen. Disse glideplader har rullelejer, som er kendetegnet ved ekstremt jævn kørsel og let håndtering.

MAJOR 4.40 vil være tilgængelig med længder fra 4,40 m til 5,10 m, MAJOR 4.55 med en længde på 5,50 m. Du kan læse mere om NYHEDERNE på AUTIOSTENHOJ’s hjemmeside:

www.autopstenhoj.com/dk/major-4-40
www.autopstenhoj.com/dk/major-4-55


NYHED: Artiglio Master FORCE
Den nye hydraulisk betjente dækskifter, er designet til at sikre den bedste ydeevne i alle faser af et dækskifte. Med den nye Artiglio Master FORCE får du bl.a. automatisk demontering og innovative værktøjer der reducerer belastningen på dækket. Den nye Artiglio Master FORCE er pladsbesparende, kraftfuld, hurtig og støjsvag, og bliver helt sikkert den nye favorit på værkstedet.

VIDEO: Artiglio Master FORCE

 
Kig forbi på Automechanika hal 8.0, stand G96. Her kan du se de fantastiske NYHEDER fra AUTOPSTENHOJ og CORGHI for første gang.

Skal du ikke til Frankfurt, så ingen panik. Du er som altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om de fantastiske NYHEDER, og hvordan de kan gøre en forskel på netop DIT værksted.

www.stenhoj.dk/kontakt

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stenhøj DK A/S

Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Danmark
Stenhøj DK A/S

Send til en kollega

0.11