23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCANGRIP på Eisenwarenmesse i Køln med ny CONNECT-serie

SCANGRIP står i år klar på den internationale Eisenwarenmesse i Køln til september, for at fremvise ny belysningsteknologi og verdens første serie af arbejdslamper med fuld kompatibilitet på tværs af alle elværktøjsmærker.

Fra den 25. til 28. september 2022 ser vi frem til at præsentere vores sortiment af kraftfulde belysningsløsninger af høj kvalitet samt ny teknologi på Eisenwarenmesse i Køln. Du kan finde os i hal 10.1, stand F031-E030. Du kan også booke et personligt møde med os allerede i dag – find formularen her.

Verdensnyhed - arbejdslamper med fuld kompatibilitet på tværs af alle elværktøjsmærker

Vi glæder os især til at vise dig vores nye og innovative CONNECT-arbejdslampeserie. CONNECT-konceptet er en belysningsløsning der giver den professionelle håndværker mulighed for at vælge sit fortrukne batterimærke, og stadig bruge en arbejdslampe fra SCANGRIP. Den nye SCANGRIP CONNECT-arbejdslampeserie er nemlig på nuværende tidspunkt kompatibel med 17 førende el-værktøjsmærker, dvs. BERNER, BOSCH, BOSCH GREEN, DEWALT, EINHELL, FEIN, FESTOOL, FLEX, HAZET, HIKOKI, INGERSOLL, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, RIDGID, SNAP-ON og WÜRTH – og flere er på vej!

CONNECT-serien består af 8 arbejdslamper og vil i fremtiden blive suppleret med yderligere 6 multifunktionelle arbejdslamper. Derudover vil vi også løbende udvide vores sortiment af CONNECTORS med andre førende el-værktøjsmærker.

Se udvalget af nye SCANGRIP CONNECT produkter her

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Send til en kollega

0.079