23948sdkhjf

Mød AC Hydraulic til Automechanika 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af AC Hydraulic A/S

Kom og besøg os i hal 8 på stand E60 til dette års Automechanika, hvor vi introducerer to store nyheder: Den brede udgave af vores populære saksedonkraft til elbiler, og vores helt nye light duty inground lift!

Heldigvis handler forretning ikke kun om tal. Det handler også i høj grad om mennesker, og nok derfor er vi kommet til at savne udstillinger under pandemien. Derfor håber vi meget at se dig på Automechanika i Frankfurt på vores stand E60 i hal 8. 

På messen glæder vi os til at præsentere vores seneste tilføjelse til den populære serie af saksedonkrafte: den brede version SD26PHL-W med en rækkevidde på op til 1865 mm, som opfylder efterspørgslen fra stadig bredere moderne køretøjer, herunder elbiler. Dette vil uden tvivl blive den mest populære saksedonkraft og ethvert værksteds must-have til servicering af personbiler på lifte og grave.

En anden ny lancering vil være vores nye light-duty inground lifte, som tilbyder den allerbedste løsning til moderne autoværksteder. Liften som har en kapacitet på 3,5 t, og kan konfigureres med enten svingarme eller panelløftere, giver mekanikeren optimale ergonomiske arbejdsbetingelser under brug, samtidig med at gulvet er fri for forhindringer. Ud over en række innovative standardfunktioner kan liften leveres med vores innovative indbygget lysfunktion, som uden problemer integrerer et lyspanel i gulvniveau.

Som tidligere år vil vi på standen byde på hygge med vin og tapas fra kl. 17, så du er hermed også inviteret til et lille hvil og en god snak med andre AC distributører fra hele verden – det er uden tvivl dagens bedste time!

Gå ikke glip af muligheden for at få en personlig præsentation af vores nyheder. Kontakt os nu og aftal et møde, eller kom forbi standen - vi glæder os til at se dig!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AC Hydraulic A/S

Fanøvej 6
8800 Viborg
Danmark
AC Hydraulic A/S

Send til en kollega

0.125