23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCANGRIP klar til Automechanika med ny COLOUR MATCH serie

I år vil SCANGRIP være at finde på den store internationale messe AUTOMECHANIKA i Frankfurt til september, for at fremvise vores innovative og specialiserede belysningsløsninger.

Nu hvor verden endelig åbner igen, ser vi meget frem til at præsentere en lang række nye, innovative produkter og møde alle vores kunder og eksperter fra branchen igen.

Fra 13. til 17. september 2022 vil vi præsentere ny teknologi og specialiserede belysningsløsninger til farvebestemmelse, kosmetisk optimering og UV-hærdning på AUTOMECHANIKA i Frankfurt. Disse produkter forbedrer kvaliteten og finishen af hver enkelt arbejdsgang og reducerer antallet af tidskrævende og dyre efterbehandlinger. Find os i hal 11.0, stand D66

Vi glæder os især til at vise dig vores 4. generation af COLOUR MATCH produkter til maler- og lakindustrien, som er blandt de mest avancerede værktøjer af deres slags i verden. Den nye generation kommer med en unik CCT SCAN-funktion, som giver mulighed for at scanne overfladen af et objekt med forskellige farvetemperaturer i intervallet fra 2500K til 6500K. Da CCT SCAN-funktionen gengiver hele farvetemperaturspektret i en arbejdsgang, gør den det hurtigere og enklere at matche bilens farve.

Se udvalget af nye COLOUR MATCH produkter her. 

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Send til en kollega

0.054