23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vidste du, at de fleste vægter kørekomfort højt?

En sitrende undervogn er bestemt ikke, hvad der forbindes med en god køreoplevelse. Men faktisk er kørekomfort netop et af de parametre, som de fleste vægter højt. Grib muligheden og gør dine kunders køreoplevelse til en del af din forretning.

Hjælp dine kunder til en bedre køreoplevelse
Mange bilister ved ikke hvorfor bakspejlet eller rattet ryster og mange har måske også vænnet sig til den forringede køreoplevelse. Men hvorfor ikke tilbyde dine kunder at afbalancere deres dæk og forbedre deres køreoplevelse? Langt de fleste bilister vægter kørekomfort højt og vil værdsætte den gode service.

En afbalancering er ikke bare en afbalancering
Vejtryksdiagnose er en ekstra dimension, som ved at simulere vejtrykket identificerer, om der er hårde punkter i dækket. Ved en traditionel afbalancering, tages der ikke højde for vejtryk, hvilket kan betyde, at kunden stadig har en dårlig køreoplevelse med rystende rat og bakspejl på trods af, at alle fire hjul netop er blevet afbalanceret. I nogle tilfælde vil det medføre en reklamation til værkstedet, som har foretaget afbalanceringen og i andre tilfælde vil kunden drage den konklusion, at det må være bilen, der er noget galt med. Begge dele er problematiske og kan undgås, hvis dækkene afbalanceres med en afbalanceringsmaskine med vejtrykssimulation.

Find mere information om vores afbalanceringsmaskiner.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

JK

Send til en kollega

0.094