23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Merindtjening med dækmønsterkontrol

Dækmønster er vigtigt for sikkerheden. Mange bilister ved ikke, at de kører rundt på uhensigtsmæssige dæk og med det stigende antal væsentligt tungere el-biler, på de danske veje, har dækmønsterkontrol et stort indtjeningspotentiale.

Gør din kundes sikkerhed til en del af din forretning
En bil med for lidt dækmønster – uanset om det er en el- eller en brændstof-bil- vil have en øget bremselængde, hvilket går ud over sikkerheden. Er et eller flere dæk slidt skævt, vil føreren desuden opleve at bilen trækker til den ene side eller føles ustabil. Måske har bilisten vænnet sig til de små uregelmæssigheder, men sikkerheden bliver kompromitteret, når bilens dæk er slidt.

Hvordan sætter dit autoværksted fokus på dækmønsterkontrol?
Med fokus på kontrol af dæk, kan du hjælpe dine kunder til øget sikkerhed og en bedre køreoplevelse. Et helt konkret område, som kan være med til at sikre dit autoværksteds fremtidige indtjening, er den automatiske dækmønsterkontrol fra Hunter.

Automatisk dækmønsterkontrol
Hunter, Quick Tread Edge™ - til beregning af dækmønster med indikation af dækkets slitage - måler automatisk mønsterdybde for hvert dæk fra den en side til den anden på få sekunder. Dækmønstermåleren renser dækket med luft, så målingen bliver nøjagtig. Den nødagtige mønsterdybde beregnes for hvert dækmønster og alle resultater sendes til den cloud baserede database, HunterNet. Et simpelt værktøj som ved hjælp af billeder, illustrationer og dybdegående data giver dig og din kunde et godt overblik over tilstanden af bilens dæk.

Læs mere om fremtidens indtjeningsmuligheder på wuerth.dk/auto

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.048