23948sdkhjf

Bakkamera giver bedre overblik i trafikken

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEC Scandinavia A/S

Stort udvalg for eftermonteret bakkamera-systemer i høj kvalitet

Det er ikke alle køretøjer, der er født med bakkamera, men der findes flere muligheder for eftermontering og efterspørgslen for at opgradere sit køretøj er bestemt til stede blandt de danske bilister.

”Hos SEC har vi stor efterspørgslen på eftermonteret bakkamera-systemer både til personbiler, men i særdeleshed også til varebiler.
Vi har derfor fokus på løbende at udvide vores sortiment indenfor netop bakkamerasystemer, både universelle samt bilspecifikke, så vi bedst muligt kan opfylde langt de fleste ønsker fra vores kunder” 
udtaler Michael Daa, produktmanager, SEC.


Bakkamerasystemer giver bedre overblik i trafikken
Når man får eftermonteret bakkamera opnår bilisterne altså ikke blot en ekstra luksus i bilen, lige så vigtig er det, at man får et bedre overblik i trafikken og dermed større sikkerhed.
”Det er faktisk ofte de sikkerhedsmæssige fordele, som vi fornemmer er den største motivation for køb, især for bilister i varebiler” udtaler Michael Daa, SEC.

Bakkamerasystemer findes i mange forskellige udgaver og formater.
SEC har mange sæt,  som integreres på den originale skærm i bilen, men sortimentet indeholder også flere modeller, der kan sammensættes med en eftermonteret skærm, som findes i forskellige størrelser og kvaliteter. 
KLIK HER og se udvalget af integreret bakkamerasystemer

Håndtags-bakkamera med originalt look
Hos SEC finder du bl.a. også løsninger med bakkamera i håndtaget ved bagklappen.
Denne løsning efterlader bilen med et original look og kræver IKKE nye monteringshuller. Med disse kameraer opnår man nem eftermontering ved at udskifte det originale bagklaps-håndtag med det nye håndtag, der har indbygget bakkamera.
De forskellige håndtags-bakkameraer passer bl.a. til flere Mercedes, Audi, VW, Skoda og Seat modeller
KLIK HER og se hvilke modeller håndtags-bakkameraerne passer til

 

Visning på original eller ekstern skærm
Skal kameraet vises på den originale skærm, har SEC lavet pakke-KIT med håndtags-bakkamera og det kabelsæt, der skal bruges for montering.

Såfremt bilen ikke er udstyret med original skærm, har SEC også et stort udvalg af eksterne skærme i flere forskellige størrelser og kvaliteter samt flere forskellige udgaver af kameraer.

 KLIK HER og se hele udvalget af bakkamera-systemer

 

Hjælpen er nær
Efterspørger dine kunder et eftermonteret bakkamera til deres køretøj, så hjælper og guider vi gerne i rette valg, uanset om det er til personbiler, varebiler eller endre køretøjer. 
Kontakt produktmanager Michael Daa på tlf.: 2620 0070 eller mail: michael@sec-as.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEC Scandinavia A/S

Bækkegårdsvej 26, Sparkær
8800 Viborg
Danmark
SEC Scandinavia A/S

Send til en kollega

0.078