23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad er en veteranbil?

Der er stor forskel på, hvad folk forbinder med en veteranbil, og det har medført nogle større ændringer i AutoGlassic.

For ca. et halvt år siden skiftede vi navn fra Oldtimer A/S til AutoGlassic A/S. Det er en lang proces, og selvom der allerede er gået et halvt år, så har vi alligevel ikke givet helt slip på vores gamle navn. Vi har nemlig beholdt navnet som en del af AutoGlassic, og det har vi en helt særlig årsag til.

Hovedårsagen bag navneskiftet for et halvt år siden var, at det ikke var tydeligt hvilke biler vi havde ruder til. Vi oplevede nemlig at der var mange der troede at vi kun havde ruder til helt gamle biler, hvilket ikke er tilfældet. Vi har nemlig fokus på at have de ruder, som de større autoglasgrossister har ladet udgå. Navnet blev derfor ændret til AutoGlassic, for at gøre navnet mere sigende om hvad vi laver. Vi fandt dog hurtigt ud af at det var en god ide at lave mindre afdelinger, som hver dækker over veteranbiler af en bestemt alder eller type.

En af de ting vi har fundet ud af, og fået bekræftet mange gange, det er, at der er stor forskel på, hvad folk forbinder med en veteranbil. Vi har set en tendens til, at den lidt ældre generation kun forbinder de helt gamle biler fra 50’erne og 60’erne med veteranbiler. Modsat, så forbinder de yngre generationer biler fra 80’erne og 90’erne med veteranbiler, og ser de helt gamle biler som klassiske biler. Vi ved eksempelvis, at der er mange fra den lidt ældre generation, som ikke ville forbinde en klassisk Toyota Corolla fra 1987, som mange kender, med en veteranbil. Sagen er bare, at eftersom den er 35 år gammel, så klassificeres den som veteranbil, i hvert fald ifølge synsreglerne og myndighederne. Den forbindes også med netop en veteranbil, for de yngre generationer. Men det er netop denne forskel, som har fået os til at skifte navn. Det er også netop denne forskel der gør, at vi har valgt at holde fast i det gamle navn, som en afdeling af AutoGlassic.

AutoGlassic A/S
Fabrikvej 19B
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36470011
P nummer: 1020001883

Kontaktperson

VH
Viggo Hansen
Indehaver
vh@gurli.dk

Send til en kollega

0.062