23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimér din forretning med brugervenlige softwareløsninger

Arbejder du i bilbranchen? Så har vi med stor sandsynlighed et eller flere digitale produkter, der kan forbedre din arbejdsgang og optimere dit salg.

Vi har et stort hold af kompetente udviklere, softwarespecialister og afgiftseksperter, som hver dag arbejder med at udvikle softwareløsninger, der nedskalerer tunge, tidskrævende og administrative arbejdsprocesser, og forvandler dem til effektiv smart-thinking. Det gør vi for at hjælpe dig og din virksomhed med at spare tid og ressourcer, så I kan fokusere på jeres kunder og slippe alle bekymringer i forhold til dokumentation og større papirarbejde.

Du kan danne dig et overblik over samtlige produkter nedenfor, og læse mere om produkterne på vores website www.asg-digital.dk.

Afgiftsberegner

Afgiftsberegneren er et digitalt værktøj, der er udviklet til optimering af arbejdsgangene i bilbranchen og som derfor giver dig, som bilforhandler eller bilimportør, mere tid i hverdagen. Afgiftsberegneren er et fuldautomatisk værktøj, som på få minutter kan give den komplette dokumentation på beregningen af afgiften på en bil. Afgiftsberegneren er udviklet til at være effektiv og intuitiv, hvilket sikrer, at du slipper for både tidsspild og unødigt besvær. Med afgiftsberegneren sparer du typisk mellem 30-50 minutter pr. sag, når du beregner afgifts- og handelspriser på bilen.

Genberegner

Med vores fuldautomatiske værktøjer er der også mulighed for at foretage den lovpligtige L4-genberegning af leasing-, udlejnings- og demobiler – naturligvis med fuld dokumentation til SKAT. Arbejder du i din forretning med denne type af biler, kan vores digitale værktøjer hjælpe dig med at sikre en hurtig og præcis genberegning, så du i sidste ende kan skabe ekstra tryghed for dine kunder. Ved genberegning indsamles der automatisk diverse information som genberegningen kræver – herunder bl.a. markedspriser. Det betyder, at du med et enkelt klik kan lave op til 500 beregninger og på én og samme tid fjerne lange manuelle arbejdsgange.

Afgiftsfastsættelse

Det er ikke alle, der kan fastsætte biler af den ene eller anden årsag. Er du ikke er selvanmelder, eller ønsker du blot at lade en anden stå på mål for afgiften, kan du trygt købe fastsættelsen af den fulde registreringsafgift hos os.

Vi står på mål for afgiftsberegningen, fastsætter den i DMR, så du ikke behøver bekymre dig om noget som helst andet end at køre ned til den nærmeste synshal for at få plader på bilen. Vi sørger derudover for, at du har mere tid til dine kunder, da du kan få fastsat en fuld registreringsafgift på blot 15 minutter. Læs mere om afgiftsfastsættelse her.

Leasingberegner

Arbejder du med leasing i din forretning? Så er leasingberegneren et essentielt værktøj til effektivisering af dine arbejdsgange. Beregn nemt og øjeblikkeligt komplicerede leasingtilbud med vores leasingberegner.
Vi har udviklet og skræddersyet funktionerne efter bilbranchens stigende behov for en digital leasingberegner.

Som en del af et stort digitalt økosystem, er leasingberegneren integreret med vores andre softwareløsninger, så du hurtigt og nemt kan flytte data fra den ene beregner til den anden gennem automatiserede arbejdsgange. 

Vores leasingberegner er udviklet netop til fremtidens bilbranche med skræddersyede funktioner tilpasset det stigende digitale behov i branchen. Herunder kan leasingberegneren tilpasses variabler og gebyrer til dig og dine kunders behov.

Du har selvfølgelig også mulighed for at beregne og fremsende komplicerede leasingtilbud til dine kunder, ligesom en ganske almindelig leasingberegner skal kunne. Leasingberegneren henvender sig primært til leasingselskaber, som gør det nemt at styre et forhandlernetværk med sagsoverblik samt rentestyre sin forretning.

Brugerportal

Når du bruger leasingberegneren, får du samtidig adgang til vores Brugerportal. Brugerportalen kan bedst beskrives som ”Min side”, og har både et forhandlerlogin og et login til leasingtageren. 

Dit forhandlerlogin giver dig adgang til en udløbsliste over dine leasingsager, hvor du hurtigt kan finde oplysningerne på kunden og bilen i tilfælde af, at du skal kontakte vedkommende i forbindelse med en mulig gentegning. Du får også adgang til en masse rådgivningsværktøjer, der kan klæde dig på, når du skal rådgive om splitleasing.

Med adgang til brugerportalen som leasingtager, vil du blive mødt af et let og overskueligt overblik over din leasingaftale. Her kan man blandt andet se forsikringsdokumenter, ekstraudstyr, fakturaer og meget mere. Kort sagt hele leasingaftalen.

Er du interesseret i et af vores digitale produkter?
Så er du velkommen til at kontakte:

Nikolaj Karpathakis
Digital rådgiver
+45 26 33 20 40
nk@autosourcegroup.dk

ASG Digital A/S
Bondovej 16
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40066349
P nummer: 1024183366

Send til en kollega

0.051