23948sdkhjf

Würth Ishøj genåbner som ny og moderniseret håndværkerbutik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Godt håndværk kræver mere end gode produkter. Derfor har Würths butik i Ishøj gennemgået en større ombygning og modernisering. Butikken genåbner tirsdag den 5. juli 2022.

Indtil nu har 2022 været præget af åbninger af helt nye butikker flere steder i landet. Senest åbnede Würth en butik for professionelle håndværkere i Fredericia i slutningen af maj.

Men nu er tiden kommet til en modernisering og opgradering af butikken i Ishøj.

Store forandringer i Würth Ishøj

Butikken i Ishøj var Würths første butik på Sjælland, så efter mere end 30 år i de oprindelige rammer var det tid til en modernisering. De seneste måneder har håndværkere og Würths medarbejdere derfor haft rigtig travlt med at skabe et nyt og inspirerende udtryk både ude og inde.

Butikken i Ishøj bliver indrettet med flere mødelokaler, så der er rig mulighed for at afholde kundearrangementer, events og lignende.

Nye krav til indretning

Siden den første Würth-butik åbnede for mere end 35 år siden, er der sket store ændringer i den måde, virksomheden indretter sine butikker på. Samtidig med at Würth udvider butiksnettet, arbejdes der derfor sideløbende på at bringe de ældre butikker op på samme standard som de nye.

”Godt håndværk kræver mere end gode produkter. Det kræver også innovative løsninger og masser af faglig viden. Det vil vi gerne bidrage til med vores butikker. Når vi i dag indretter nye butikker, lægger vi stor vægt på, at de fysiske rammer skal understøtte en god købsoplevelse, der giver vores kunder mulighed for at få ny inspiration og ny viden. Vores ældre butikker blev indrettet i en tid, hvor fokus i højere grad var på at få så mange produkter som muligt ind på de kvadratmeter, der var til rådighed, så dem ønsker vi naturligvis også at bringe op på den standard, man møder i vores nyeste butikker”, fortæller Würths kædechef, Rune Liljeroth.

Genåbning tirsdag den 5. juli

Würth Ishøj genåbner på adressen Industrikrogen 2, 2635 Ishøj.

Den nye butik fejres fra den 5. til 7. juli 2022.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.078