23948sdkhjf

Få hjælp til at skabe køreklare abonnementer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Autobranchen Danmark

I Danmark og i resten af verden vinder abonnementer frem. Forbrugerne er vilde med det økonomiske overblik og den tryghed det giver, at man kender sine udgifter.

Abonnementer er vejen frem. Snart sagt alle brancher arbejder med forskellige former for abonnement. Det kan være kontaktlinser, mad, personlig pleje, cykler, musik, aviser, tøj, cykler, bilvask, hjulskift og en hel masse andet.

Forbrugerne er vilde med det økonomiske overblik og den tryghed det giver, at man kender sine udgifter. Hvis du griber det rigtigt an, kan det samtidig blive en god forretning for dig. Det er det blevet for en lang række andre virksomheder. De får nemlig skabt et forretningsområde, der knytter kunderne tættere til sig. En kunde, der har et års abonnement på en ydelse, er ikke så tilbøjelig til at se efter samme produkt hos naboen. Slet ikke, hvis kunden føler sig godt behandlet. 

Virksomheden Subscrybe laver abonnementsløsninger for mange af Danmarks store virksomheder. Nu vil de også hjælpe autobranchen. Første hold på fem virksomheder har været igennem AutoBranchen Danmark og Subscrybes abonnementsakademi, og har fået skabt en køreklar løsning. Det samme får flere virksomheder muligheden for i efteråret. 

Få mere viden om abonnementsakademiet på gratis webinar den 16, august. Tilmeld dig her.

Datoer for næste hold på Abonnementsakademiet
workshop: Den 5. september.
workshop: Den 3. oktober.
workshop: Den 31. oktober.
Alle tre workshop-dage er fra kl. 9:00 – 15:30.

Du kan også melde dig til abonnementsakademiet via dette link. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Autobranchen Danmark

Langebrogade 1, st.
1411 København K
Danmark
Autobranchen Danmark

Send til en kollega

0.078