23948sdkhjf

Der er kommet strøm på splitleasing

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Splitleasing A/S

Dansk Splitleasing kan levere de løsninger, der efterspørges. Og selvom el og hybrid har fart på generelt, så har leasingmarkedet været tøvende i forhold til el-og hybridbiler. Det er ifølge Dansk Splitleasing ved at vende

Dansk Splitleasing har i de senere år udvidet sit udbudaf varianter.

Det er ikke kun luksusbiler, men også mindre og sågar varebiler, der nu leases efter den nemme splitmodel, hvor arbejdsgiver og ansatte deler regningen hver måned efter forbrug.

Og efter en vis tøvenmærker vi også interesse for splitleasing af el-og hybridmodeller.

De er i dengrad stormetind på markedetog nuefterspørges de også som splitleasing.

Vil man havestrøm somdrivmiddelfinder vieller kunden selvden ønskede bil-uanset om detskal væreen flyder eller enslæber, siger direktør Steen Eintoft, Dansk Splitleasing.

Helt nye modellerDansk Splitleasing har somforretningsgrundlag at finde de biler, som kunderne drømmer om, og det ertydeligt, at der kommer flere og flere henvendelser omel-og hybridbiler.

Den store forskel for os handler om,at el og hybrid favoriseres med lavereafgifter.

Derforvil vi oftevælge at levereen heltny bil,når det handler omel og hybrid.

Det betyder også, at vi altid vil levereden nyeste batteriteknologiog dermedkan garantere flerekilometer per opladning til glæde for voreskunder, pointere Steen Eintoft.

Væk med bøvlet med splitleasingfårkunderne en nem og uburueukratisk firmabilordninguden besværlig beskatning,hvor privat og arbejdsmæssig kørselindberettesmed hjælp af en GPS hver måned.

Dansk Splitleasingdelersåudgifterne til arbejdsgiver og ansatte efter forbrug.- Vi undgår bøvlmed beskatning på lønsedlen, og arbejdsgiveren slipper for administartion og totaleomkostninger.

Det gælder uanset, om vi handler med en tre år gammel, veludrustret luksusbil eller envelrenommeret og afprøvet hybridmodel.

Dansk Splitleasing lægger optil,at kunderne selv finder ud af, hvilken bil de vil have.

Derefter tager desig af det praktiske med regnskabet, som er detsammeuanset drivmiddel.

Dansk Splitleasing splitterhver måned regningen i to efter efter forbrug.-Nemmere kan det næsten ikke gøres, og det er–ser det ud til–ved at gå op for flere og flere, slutterSteen Eintoft.

KontaktAdm. direktør Steen Eintoft, Dansk Splitleasing, telefon 2370 5122, mailse@splitleasing.dk 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Splitleasing A/S

Bredevænget 5
4640 Faxe
Danmark
Dansk Splitleasing A/S

Send til en kollega

0.171