23948sdkhjf

Her er fremtidens Passat – VW ID. Aero

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Volkswagen løfter sløret for deres nye konceptbil ID. Aero, den elektriske arvtager til Passat sedan. Med lav vindmodstand får den en rækkevidde på op til 620 kilometer.

Volkswagen er efterhånden ret godt med, når det kommer til elektriske modeller, som tæller ID.3, ID.4, ID.5, ID. Buzz og tilmed ID.6 i Kina. Men det er altså ikke nok for folkets bil, som nu introducerer den åndelige arvtager til Passaten.

Perfekte Passat er hipstergrøn som GTE plug in-hybrid

Indtil videre er det stadig et koncept med et konceptnavn; ID. Aero. Måske mere interessant er det, at Volkswagen har valgt Kina til at introducere konceptet. Volkswagen er traditionelt store i Kina, og da man fra statens side har vedtaget, at hver anden bil i 2030 skal være elbil, har kineserne brug for mange elbiler, og de elsker sedan’er med masser af plads på bagsædet. Volkswagen omtaler selv Aero som ID-topmodelen. Og de mener, at den hører til i den øvre ende af mellemklasse-segmentet.

Aerodynamisk fokus
Som navnet antyder, har designerne lagt stor vægt på at gøre bilen så vindglat som muligt. Vinden kan nemt smyge sig over de aerodynamiske udformede front- og tagsektioner, og den let tilbagetrukne bagkant med spoiler stabiliserer luftstrømmen. De store 22 tommer fælge har et turbine-lignende design, og de klassiske dørhåndtag er erstattet af oplyste berøringsflader, der yderligere reducerer luftmodstanden.

Læs resten af artiklen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094