23948sdkhjf

Indbrud i det sydjyske- mester oplever indbrud for 3. gang.

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Nok er nok. Håndværkere i Fredericia oplever en serie af indbrud. Èt firma oplever at få indbrud for 3. gang. Nu tages der affære.

For  nyligt oplevede flere firmaer i Fredericia at kome ud at til tømte varebiler. Frustrationerne var særligt store ved One1Tech som oplevede deres 3. indbrud, skriver Frederivia Dagblad. Særdeles irriterende og ødelæggende for driften. 
Men hvorfor sker diss eindbrud i varebilerne. Den umiddelbare forklaring er ganske enkelt, at det er alt for nemt at bryde ind i varebiler, og at værdeirenre i varebilerne er høje, og let omsættelige for tyvene. 

I gennemsnit stjæles der for omk ring 70.000,- på indbrud! Læg dertil de omkostninger der altid er forbundet med indbrud, tabte arbejdstimer, selvrisiko, tidsforbrug med kontakt og dialog med forsikring og politi, og ødelagte kalenderplanlægning. Udgifterne er mange og ofte ret høje i forbindelse med disse varebilsindbrud. 

Hvad pokker skal man snart gøre? Man skal få sikret varebilen med eksterne låse, ganske enkelt. Det er den bedste måde at sørge for at tyvene holdes udenfor. Vores erfaring hos Autolock er, at e rder en ekstern lås monteret på varebilen, så går tyvene udenom- de tager varebilen ved siden af, der ikke har låse på. Det oplever vi gang på gang. Vi må antage, at det er fordi de udmærket ved, at det er alæt for svært at komme forbi låsene. Vi gav samme opfordring da vi talte med avisen forleden, dog kombineret med andre gode tips

Den i artiklen omtalte integrerede lås kan fås til overkommenlig priser, og man behøver slet ikke smide titusindevis af kroner efter en løsning der sikrer varebilen, slet ikke. Autolocks populære integrerede låse koster ikk mere end et par gode skruemaskiner. Så det er virkelig overvejelsen værd, at kigge nærmere på at sikre bilerne. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Billeder & videoer

Integreret mekanisk lås - pæn og driftsikker løsning

Send til en kollega

0.125