23948sdkhjf

Ny aerodynamisk OZ fælg til El-biler.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rally Centeret - J.A Rally-Udstyrscentret ApS

OZ er lykkedes i sit ekstraordinære forsøg på at kombinere dedikation, ekspertise og innovation for at skabe et produkt, der er bestemt til at revolutionere.

Her er den helt nye OZ Superturismo Aero-E!

Mange års Formel-E erfaring har ført til udviklingen af dette eftermarkedshjul til højtydende elbiler. Topydelse og aerodynamisk effektivitet møder et positivt fokus på at reducere modstandskoefficienten og forbedre batterirækkevidden. Overfladen på Aero-E er dækket med konkave hemisfærer (fordybninger), ligesom overfladen på en golf bold, for at optimere aerodynamikken.

En almindeligt anvendt sætning lyder på engelsk: "running like the wind".
De, der arbejder med motorsport, er fuldt ud klar over det, men har du nogensinde spurgt dig selv, hvad der foregår i en vindtunnel?
Hvad sker der, når du stræber efter at overvinde dine egne begrænsninger, når du beslutter at tage kampen op mod luftstrømmen, med det formål at kontrollere den?
OZ er lykkedes i sit ekstraordinære forsøg på at kombinere dedikation, ekspertise og innovation i verdenen af racing for at skabe et produkt, der er bestemt til at revolutionere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rally Centeret - J.A Rally-Udstyrscentret ApS

Rally Centeret
Glasmagervej 11
4684 Holmegaard
Danmark
Rally Centeret - J.A Rally-Udstyrscentret ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079