23948sdkhjf

NY men erfaren spiller på EV-markedet

| Medlemsnyhed | Indrykket af CEPELO A/S

Diagnoseeksperterne hos AUTEL, bevæger sig kompetent ind på markedet for EV-udstyr, vi er overbevidst om at dette bliver en succes.

Det giver rigtig god mening når AUTEL, der har så meget ekspertise omkring diagnose værktøjer, vælger at bruge deres evner til at udvikle ladebokse. Produkterne er næsten selvskrevet til succes.” Fortæller direktør Peter Lorentzen. Der ved sommerens AUTEL forhandlermøde i Italien, blev præsenteret for Maxicharger produktserien.
 
AUTEL Maxicharger produktserien har også allerede gjort sig bemærket, ved at vinde Red Dot prisen for deres innovative produkt design og funktionalitet. Denne pris er hele 10 gange forinden givet til forskellige andre produkter fra brandet. AUTEL er de seneste år blevet et kendt brand i markedet med hele 700 aktive diagnosetablets og 2500 solgte TPMS værktøjer i Danmark. CEPELO distribuerer og supporterer produkterne via deres tekniske afdeling i Aalborg. Brandet  er omdrejningspunkt for rigtig mange aktiviteter hos CEPELO, og megen af virksomhedens vækst de seneste år, kan tilskrives værkstedernes begejstring for produktet.
 
 FAKTA OM DE NYE AUTEL MAXICHARGERS
Afhængig af model kan produkterne leverer enten 7 kW, 11 kW eller 22 kW. De er kompatible med alle elbiler og lever op til alle gængse standarder.
 ”Som ved alle AUTEL produkter, er der kælet for designet og skabt et brugervenligt produkt, både ved opsætning og ved ladning. ” Fortæller Peter Lorentzen.
 
 Nyt selskab i kølvandet af Den Grønne Omstilling
Ladebokse er langt fra et fremmed begreb her hos CEPELO. Vi har fuldt Den Grønne Omstilling tæt og i kølvandet herpå, stiftet selskabet CEPELO EVGO. Med fokus på en 360 graders ladeløsning, har CEPELO EVGO opsat over 250 ladestandere i Danmark siden sommeren 2021. Løsningen er et alternativ til fastlåste abonnementer og skaber mere frihed hos kunden, som via EVGO betaler for det de bruger og selv ejer standeren. Løsningerne findes primært hos værksteder som, pga. af det stigende antal el- og hybridbiler, har brug for at lade på disse. Med AUTEL Maxicharger i sortimentet får kunderne nu flere valgmuligheder, når de køber løsning hos ladevirksomheden.
 
Haltende ladenet er værkstedernes fordel
2021 blev et rekordår for salget af el og hybridbiler, hele 58% af det samlede bilsalg i december måned, bestod af elektriske biler. Kilde: De Danske Bilimportører. De danske veje er dermed fyldt med elhungrende bilister, som mærker at ladenettet ikke har kunnet følge med. En ladestander er derfor ikke blot en nødvendighed, for at kunne servicere elbilerne, der ruller ind på liften, men også en indtægtskilde efter fyraften, for de værksteder der har den rette placering. Prisen pr. kW styrer indehaverne selv via App, så de let kan følge med prisudviklingen i markedet, hvilket bekendt er meget relevant i disse tider med høje elpriser.
 
FAKTA OM CEPELO
Hos CEPELO distribuerer og supporterer vi en lang række produkter til Autobranchen bl.a. AUTELs Diagnose, TPMS, ADAS og EV-udstyr. I 2021 blev CEPELO EVGO oprettet, der i samarbejde med FTZ og Jysk Energi sælger ladeløsninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CEPELO A/S

Fredrikstadvej 15
9200 Aalborg SV
Danmark
CEPELO A/S

Billeder & videoer

ladeboks ladeboks med kabel

Send til en kollega

0.125