23948sdkhjf

Autosource Group mere end fordobler antallet af medarbejdere

| Medlemsnyhed | Indrykket af ASG Digital A/S

Autosource Group er inde i en rivende udvikling og investerer i dygtige digitale talenter, der skal være med til at løfte koncernen og styrke positionen på markedet yderligere.

På få år er Autosource Group-koncernen gået fra at være et klassisk bilhus til at være en hurtigvoksende og flerstrenget SaaS- og techvirksomhed, der leverer innovative softwareløsninger til autobranchen.

Vi er stolte over at være en del af en koncern, der har mere end fordoblet antallet af medarbejdere siden starten af 2021 og i dag består af over 55 medarbejdere fordelt på kontorer i Odense, Aarhus og København.

Vi tror på den digitale fremtid, og det er en af grundene til, at vi siden 2021 har investeret stort i flere ressourcer, som har været med til at udvikle både eksisterende og nye softwareløsninger til autobranchen.

Ifølge Morten Pedersen, CIO hos Autosource Group, har vi brug for endnu flere dygtige medarbejdere i fremtiden:

”Den voksende efterspørgsel på softwareløsninger til autobranchen – særligt vores fuldautomatiske afgiftsberegner – gør, at vi forventer at ansætte yderligere ti medarbejdere inden for det kommende år.

Kombinationen af vores softwareløsninger og autobranchen er et spændende miks for mange Product Owners og softwareudviklere, hvorfor vi forventer, at vores investering i nye kompetencer vil bidrage positivt til vores digitale udvikling og fortsatte vækst i koncernen”.

Samarbejde med SDU Erhverv
Vi tror på, at nye unge talenter skal være med til at skabe og forme den digitale fremtid, som vi alle kigger ind i. Derfor samarbejder vi med SDU Erhverv i Odense, hvor de studerende får mulighed for at blive udfordret med faglige problemstillinger fra hverdagen med udgangspunkt i vores koncern og softwareløsninger.

Et brydningsår
2021 har på mange områder været et brydningsår for Autosource Group-koncernen. Den interne balance blev væsentlig forskubbet i dette år på grund af den enorme succes og massive vækst, der især kunne opleves inden for koncernens digitale produkter, ligesom vi oplevede et markant løft i omsætningen. Og med nye investeringer i blandt andet AI forventer vi, at 2021’s flotte resultater vil fortsætte i fremtiden.

Læs mere om Autosource Group-koncernen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ASG Digital A/S

Bondovej 16
5250 Odense SV
Danmark
ASG Digital A/S

Send til en kollega

0.094