23948sdkhjf

Derfor er værktøjet "Min Side" en nødvendighed i din hverdag

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

Drømmer du om at gøre de daglige processer i din virksomhed mere gnidningsfrie? Ønsker du at få et bedre overblik, så du kan løfte dit kundeserviceniveau? Eller opnå indsigt i dit logistikbehov som gør din forecasting og budgettering mere præcis?

Alt sammen noget som er med til at styrke din konkurrencekraft i dit marked og sænke dine omkostninger? Hvis ja, så bør du overveje PostNord Logistics som din fremtidige logistikpartner. Som palle- og godskunde hos os får du adgang til et digitalt værktøj, som kan hjælpe dig med netop disse ting.

Værktøjet hedder Min Side, åbnes nemt via din browser og giver dig den gennemsigtighed du har brug for, for at styre din forretning i den rigtige retning.

Features du får gratis adgang til

  • Planlægning og booking af forsendelser 24/7 så du kan gøre det, når det passer ind i din hverdag.
  • Live track & trace samt status på alle tidligere, igangværende og fremtidige forsendelser så din kundeservice nemt kan hjælpe dine kunder på vej.
  • Kvalitetsstatistik over alle dine forsendelser som viser andelen af dine forsendelser, som er leveret efter aftale.
  • Forsendelsesstatestik for mere præcis forecasting og ressourceallokering.
  • Digital palleudveksling, som gør du altid har styr på økonomien forbundet med dine paller

Og meget mere.

”Det er et super godt værktøj”

Sådan lyder det fra rigtig mange af vores kunder, som har gjort Min Side til en naturlig del af deres hverdag. En af de kunder er b concept, som med deres brede varesortiment bestående af alt fra firmagaver til reklameartikler og hyppige peaks, har brug for fleksibilitet og gennemsigtighed hos deres logistikleverandør.

- Vores indkøbsafdeling bruger Min Side portalen en hel del. Den stiller rigtig mange muligheder til rådighed, der gør dagligdagens processer mere gnidningsfri, siger salgschef Anders Grøndal for b concept.

Også hos Toprent, en af en af Danmarks førende handelsvirksomheder indenfor salg af nonfoodprodukter såsom rengøring, hygiejne og vedligehold til den professionelle forbruger, er der stor begejstring for Min Side

- Det er et super værktøj. Værktøjet åbnes som noget af det første, når arbejdsdagen starter og benyttes flittigt dagen igennem af vores kundeservice. Her har de et samlet overblik over alle vores tidligere, nuværende og planlagte forsendelser samt alle specifikationer og tillægsydelser. Med track & trace ved de hvor vores forsendelser befinder sig, og kan derfor hurtigere hjælpe vores kunder videre, siger Ivan Lund Laustsen, Operation Manager hos Toprent.

Senest er endnu en feature på Min Side blevet taget i brug hos Toprent, nemlig palleudveksling. Dagligt bliver der udvekslet mange paller mellem Toprent og deres kunder, et regnskab som hurtigt kan blive en dyr affære uden gennemsigtighed og overblik. Tidligere har denne proces været manuel, men nu bliver den digitaliseret via Min Side.

- Vi er lige begyndt at bruge Min Side til at skabe overblik og dokumentation over vores palleudveksling. Det har vi store forventninger til, siger Michael Giversen, Warehouse Manager hos Toprent.

Et samarbejde som løfter det digitale niveau

For at vi, i PostNord Logistics, kan levere den absolut bedste data på Min Side til vores kunder, ligger der et gensidigt arbejde i at sikre en høj kvalitet fra begge parter. Det mærker de bl.a. også hos Toprent, hvor man er modtagelig overfor vores inputs og forbedringsforslag.

- PostNord Logistics stiller krav til, at vi som organisation skal levere bedre data end vi tidligere har været vant til. Det er faktisk rigtig positivt, fordi det tvinger os til at arbejde mere intensivt med data. Samarbejdet løfter det digitale niveau og virker som et løftestangsprincip til gavn og glæde for alle, ikke mindst vores kunder afslutter Ivan.

Søger du også bedre indsigt og overblik over din logistik?

Du er velkommen til at læse mere om Min Side og dens mange funktioner her. Du er meget velkommen til at læse mere om vores produkter og services eller indhentet et tilbud på dine palle- og godsforsendelser. Har du brug for en uforpligtende snak, kan du kontakte vores logistikspecialist Anders Ringive direkte på anders.ringive@postnord.com / +45 52 28 98 70.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Send til en kollega

0.109