23948sdkhjf

Würth åbner ny håndværkerbutik i Fredericia

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Tirsdag den 31. maj 2022 udvider Würth sin portefølje af butikker henvendt til professionelle håndværkere, når dørene åbnes til en ny butik i Fredericia. Butikken bliver Würths fjerde butik i Trekantområdet og butik nummer 40 på landsplan.

Maksimalt 20 minutter til den nærmeste Würth-butik – det er ambitionen for Würth Danmark, der fra slutningen af maj er repræsenteret med hele fire butikker i Trekantområdet.

”Tiden bliver mere og mere kostbar for vores kunder, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at vi er tæt på dem, der hvor de har brug for det, og når de har brug for det”, fortæller Würths kædechef Rune Liljeroth, og fortsætter: ”Med den vækst vi oplever, der er i hele landet, får vi mange forespørgsler fra kunder, som meget gerne vil have en Würth butik i nærheden, så det er nemt for dem lige at hente det, de har brug for med det samme, når behovet opstår. Det betragter vi naturligvis både som et klap på skulderen og som udtryk for, at der et behov i markedet for vores produkter.”

Regionschef i Würth, Jesper Aamann supplerer: “Placeringen i Fredericia er den helt rigtige for vores kunder. Der er let adgang fra motorvejen og placeringen ligger i et naturligt knudepunkt både for kunderne i Trekantområdet men bestemt også for vores lokale kunder i Fredericia.”

Stort produktsortiment i butikken

I den nye butik vil kunderne finde et bredt udvalg af Würths omfattende produktsortiment bestående af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter, som håndværkerne har brug for i hverdagen. Og er der produkter, der ikke umiddelbart findes i butikken, er det selvfølgelig muligt at bestille hjem fra Würths hovedlager.

Mere end produkter

Ved indretningen af butikken er der lagt vægt på, at håndværkerne ud over produkter også kan modtage faglig inspiration og vejledning. Derfor findes der i butikken også to store mødelokaler med moderne AV-udstyr, hvor Würth løbende vil afholde kundearrangementer, kurser mv.

”Godt håndværk kræver mere end gode produkter. Det kræver også innovative løsninger og masser af faglig viden. Danmarks håndværkere er blandt de dygtigste i verden, men også inden for vores område går udviklingen stærkt. Derfor afholder vi løbende kundearrangementer og kurser, hvor for eksempel vores specialister i lufttæt byggeri, bilpleje eller brandsikring kommer forbi og fortæller om de mange muligheder”, fortæller Rune Liljeroth.

”De nye, store lokaler indbyder til både interne såvel som eksterne møder og kurser. Foran butikken har vi et stort flot parkeringsareal, der samtidig giver mulighed for at afholde arrangementer i den helt store skala. Mulighederne er næsten uendelige”, fortsætter Jesper Aamann.

Faglig sparring i hverdagen

I hverdagen bliver der mulighed for god sparring og faglig vejledning i butikken. Det daglige ledelsesansvar varetages af butiksleder Hans Erik Pedersen, der ser frem til at byde kunderne velkommen i den nye, flotte butik.

Würth åbner officielt butik nummer 40 tirsdag den 31. maj 2022 klokken 6.30 på adressen Bødkervej 5, 7000 Fredericia.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.094