23948sdkhjf

Alt om Formula E – vi spiser veganerburger i pitten

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Vi snupper en veganerburger på Tempelhof i Berlin, mens vi sparker dæk på Formula E-bilerne. Kom helt med ind i pitten, og bliv lidt klogere på verdens næstmest sete motorløb.

Økologiske veganerburgere bliver langet over disken på en af de mange foodtrucks, mens Mercedes nye elbil, EQS, er udstillet på en enorm stand i to etager med kun to udstillingsbiler – til gengæld med et rum, man kan stampe i, for at se, hvor meget strøm, man så kan producere.

Et stykke derfra ligger folk i liggestole på et grønt tæppe i en ring af træer og store stueplanter. En hudslidt DJ fyrer den af med trendy tysk techno tilsat mundmandolin, mundharmonika og mundlyde i en mikrofon.

Har du 300.000? Så har vi fem elbiler med plads til hele familien

Rammen er den tidligere tyske lufthavn Tempelhof, bygget i 30’erne af en nazi-arkitekt, så det ligner en blanding af sovjetisk fængsel og stadion – og så ligger det midt i Berlin.

Det er svært at forestille sig en scene mere hip, mere trendy eller mere klimavenlig end lige her. Det er klimaks.

Og det er her, vi er. Ikke for at dyrke Gretha Thunbergs fest, men inviteret af Nissan til at se vores første Formula E-løb. I den tro, at vi nu skal se det ypperste og vildeste en elbil kan – for vi ved jo alle, at de accelererer som lyn og torden, så hvor vildt er det ikke lige, når vi er helt på toppen af kransekagen?

Læs hele artiklen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094